Herlig høstpiknik på langbord i i hagen

Vi har vært veldig heldig med høstværet her i Oslo i år, såpass fint at jeg har kunnet sitte ute godt tullet inn i pledd. Og jeg er ikke den eneste som koser meg i hagen 🙂

Disse bildene er tatt av Marianne Haga Kinder. Hun er en av de dyktige interiørbloggerene her på United Influencers, og jeg falt helt for hagepiknikken på disse bildene, så jeg spurte om å få låne de og vise dere. Du kan lese innlegget hennes her.

MHK-1

MHK-4

Inspirerende, eller hva? 

I tillegg til bloggen Marianne Haga Kinder så synes jeg du skal  sjekke ut instagramkontoen @inspirasjonsguidennorge! Den følges av 88.000, så jeg er ikke den eneste som synes Marianne har et godt øye!

Og forøvrig. Marianne jobber både som interiørstylist og konsulent i sosiale medier, med blant annet kurs i hvordan lykkes med Instagram. Kjekt med sånne bloggkolleger!

MHK-2

MHK-6

Alle bilder er lånt med tillatelse. Naturligvis.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Enig, det så veldig koselig og stemningsfullt ut, fikk lyst til å sette med ned der med en gang:-) Og fin påminnelse om at det fortsatt kan være fint å oppholde seg utendørs, hvis man gjør det litt ekstra lunt og hyggelig-))
    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips