Lykke-lykke-lykke! Det er gøy å lykkes!

Inneholder selvskryt og egenreklame 

Oki. Jeg har skrevet bok. Dere har fått med dere det ikke sant? …. 😉

Akkurat nå er den, Fuglefryd, i produksjon i Riga. (Visste du at det tar tre-fire uker å trykke en bok? Det er blant annet en masse tørking involvert). Boken kommer flyvende til oss om to korte uker, og så skal den sendes ut til bokhandler over hele landet.

Jeg var på møte med forlaget i dag for å legge planer for lanseringen, og der hadde de så mange gode nyheter til meg at jeg går rundt her og nesten sprekker! Jeg kan foreløpig ikke være så veldig spesifikk, men tilbakemeldingene fra forhandlerleddet er overveldende, og media er interessert, så nå ligger alt an til at Fuglefryd kan bli en kjempesuksess 😀

– oppdatert torsdag morgen: Jeg har nå fått grønt lys fra forlaget på den største av de gode nyhetene: Forlaget har besluttet at de bestiller 2. opplaget allerede nå! Før førsteopplaget er ferdig trykket!!

gronnfinker

 

OG DET ER SÅ FANTASTISK AT JEG NESTEN TUTER HER JEG SITTER!

Det var aldri noen selvfølge at jeg skulle lage bok. Det er først nå det siste året at jeg har hatt selvtillit nok til å våge meg frempå, og den selvtillitten kommer jo naturligvis fra dere blogglesere som har vist meg at min måte å skrive på er god nok. Og det har kostet å lage boken. Det ble rett og slett mer enn hva helsa hadde godt av og det medførte at jeg måtte prioritere hardhent gjennom våren og sommeren. Det er ganske tøft å prøve å leve av denne hageformidlingen, så når det nå ser ut til at boken kan slå an, så betyr det mye!

Det er gøy å lykkes – lykketrollsmil og «I believe I can flyyyy» på hjernen 😉

FUGLEFRYD_forsideVil du bla i boken? Ja da kan du gjøre det her.

Eller du kan tusle rett over på Haugenbok og bestille den (annonselenke, dvs jeg får noen prosenter av salget).

gronnfinker-2

Bildet øverst er tatt av Alexander Benjaminsen, som har tatt alle bilder av meg til Fuglefryd.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Gratulerer så mye, dette er deg vel fortjent ! Du er en dyktig formidler, er flink til å ta trendene i forkant i tillegg til at du tar gode bilder ; det må jo bare bli en oppskrift på suksess 😀

  2. Utrolig stolt av å «kjenne» deg! Gleder meg med deg. Nyt det fra topp til tå, for dette har du fortjent. Jeg vet jo følelsen, i og med jeg jobber med mye av det samme. Her er det innspurt før vår bok går i trykken. Ja vi «flyr» litt i en sådan stund! Lykke til med fortsettelsen, ja, for jeg er sikker på at du får en oppfølger ganske snart!!!!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her