Nå kan du bla i Fuglefryd!

Egenreklame

Yey!
Nå har fuglene tatt med seg manus og føyet til Riga hvor Fuglefryd blir trykket, og jeg kan endelig vise dere litt av boken!

Fuglefryd har blitt en skikkelig praktbok på 280 sider, med masse bilder og den samme tonen i teksten som jeg har her på bloggen. Det er en bok som sprer glede, inspirerer og gir deg kunnskap. Tema er fuglene i hagen, men ekorna har naturligvis sneket seg inn 🙂

Du trenger ikke ha egen hage eller tid til å følge med på fuglebrettet, for å ha glede av denne boken. Den fungerer fint på egenhånd som en kvitrende gledesbombe som bringer deg tett på opplevelser.  Om du så blir inspirert til å skape en levende hage eller balkong så gir boken mange gode tips og råd.

Smugles fuglefryd her:

Fikk du lyst på boken til deg selv eller som en gave? Da kan du forhåndsbestille den hos Haugenbok ved å klikke her.  Der får du boken med 50kr rabatt og fri frakt. Og om du handler via lenken så støtter du meg med en liten sum ettersom Haugen bok gir meg noen prosenter på alt salg som går gjennom lenken.

Jeg synes Fuglefryd har blitt en flott bok for alle som finner glede i natur- og hageopplevelser. Jeg håper du er enig!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Ups ups…Bogen koster 500 kr i porto, så jeg tror jeg springer over, det kan jeg da ikke forstå, at det er så dyrt, men det er jo ikke din skyld, ærgerligt :-S. Men held med dit salg ellers :-), kh Margit

 2. Gratulerer, den ble vel flott!!! Du er super! Jeg ønsker meg den til jul, men det kan nok tenkes at jeg må bestille den selv, om ikke de andre her finner ut av dette! 🙂 Lykke til med salget!

 3. Da er boka bestilt! Jeg gleder meg stort til en ordentlig «kosebok» med masse flotte bilder, -tips og gode ideèr. Vi tenker veldig likt, -når det gjelder hage-miljø 🙂 Lykke til med salget!

 4. Har bestilt boka di.Gleder meg til å få den.Dessverre bor jeg I blokk,men vi har en fin skog I nærheten.Der blir det hengt opp fuglematere ,hvor man kan følge fuglelivet.Min mor er handikappet og bor I Omsorgsbolig. HUN bor I 1.etasje,med plen og og mange fugler (mest gråspurv).Det er ikke lov å mate fugler der,men mamma har gjort det allikevel.Henger opp meiseboller I nett.Det er så koselig med fugleliv.Trist at ikke de eldre som bor I komplekset ikke skal få mate fugler.Sikkert mange som har bodd I eneboliger,som har hatt stor glede av fugler.Stort savn for de da de flytter I Omsorgsbolig. Lykke til med boksalget.Jeg kommer til å ta turer oppi skogen og få nærkontakt med fugler og ekorn.

 5. Nå har jeg løpt ut i lunsjen og sikret med den vakre boka.
  Gjett om jeg gleder meg til i kveld.
  Gratulerer med utgivelse, Anne.

 6. En annerledes fuglebok, sammenlignet med mange andre bøker jeg har. Jeg fikk min gjennom bokklubben Villmarksliv for 349 kr i postkassen, noe som er ikke er så verst. Min første tanke var; hvordan går det an å få tid til så mye …?

  Noen kommentarer/tips er å tenke HMS også for fuglene:

  Foringsautomater
  Bør med fordel være både skjære og ekornsikre som disse eksemplarene, som finnes på Felleskjøpet el.a via Natur og Fritid:
  https://www.felleskjopet.no/froeautomat-ekornsikker-h31-cm-50279915
  https://www.felleskjopet.no/produkter/meisebolleautomat-ekornsikker–50279916
  https://naturogfritid.no/620012/Hobby_og_hage/Foringsautomater/Rorautomater/Fr%F8automat+med+beskyttelse+-+medium

  Selv kjøper jeg heller ikke foringsautmater med finmasket netting rundt nøtter og fjerner tilsvarende nylonnett rundt meisbollene, da jeg tror massiv hakking av maten gjennom maskene kan skade nebbrota på fuglene.

  For
  Både solsikkefrø og jordnøtter er nevnt som to av de mest populære blant (kjøtt)meisene. Jeg har prøvd å blande disse to i automaten, og det som skjer er at kjøttmeisene kaster solsikkefrøene ubrukt utover altanen for selektivt å komme til og plukke ut jordnøttene. Så mye mer attraktive er jordnøttene. Automatene tømmes i løpet av to dager hos meg.

  Fuglekarnapper kan i prinsippet gjøres til og betraktes som en stor utgave ovennevnte automater med beskyttelse, og kunne kanskje også vært omtalt i boka …..

  Fuglekasser:
  Praktisk design er mer enn bare «pent design» på kassene. Sittepinner o.l. på kassene er tabu. Den som har sett og erfart skjæra sittende å lokke og plukke ut fugleunger gjennom hullet kassene vet hva dette vil forårsake. Likeledes bør hullet i kassene plasseres lengst mulig opp under takrøstet og takutstikket være minst 10 cm. Da klarer ikke skjæra eller andre større fugler å komme til for å gjøre skade på verken voksne fulger eller unger som bruker kassene.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her