Nå er Fuglefryd her!

fuglefryd-ankomst

I dag kom tidenes beste pakke på døren 😀

Endelig er boken her, boken som jeg har jobbet så lenge med, og vært så spent på. Endelig ble den mer enn en rekke datafiler! En tykk bok, en fin bok, en stor forløsning.

Faktisk er ble jeg skikkelig rørt av å bla i Fuglefryd, ikke bare rørt faktisk, satt ut er vel et mer dekkende. Bildet til venstre sendte jeg til Mannen to minutter etter at jeg fikk boken i handa, du ser vel følelsene.

#ekte

Fuglefryd ble like fin som jeg håpet. Nå håper jeg bare at resten av landet også synes den er fin og flyr/spretter avgårde for å handle! Den dukker opp i bokhandlene rundt i landet i løpet av uken. Ettersom hovedlageret ligger i Oslo så kommer den i hyllene relativt fort her, men selv Ytre-Havgap bør ha den før helgen 🙂

(Eller du kan bla i den her, og kjøpe den på nett hos bla: Haugenbok eller Tanum (begge er annonselenker)).

Vinn en bok! 
Det hadde ikke blitt noen bok uten blogg. Så som en stor varm takk til alle dere som har gitt meg trua på egen formidlingsevne så lodder jeg ut tre bøker! Tusle over på Facebooktråden og legg igjen en kommentar der, vinnere trekkes onsdag formiddag 🙂

 

fugl-flyr-2fugl-flyr

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Kære Anne, tillykke med bogen, det jeg kan se, ser smukt ud. MEN det koster 500 kr i Porto, hvis jeg skak købe den :-S og det vil jeg jo gerne, men…… Kan du ikke finde i Danmark der kan ordne det :-), kh Margit

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her