Om Fuglefryd og fugler i hagen på NRK P1!

Fuglefryd-Anne-NRKNå kom jeg akkurat hjem fra et radioinnslag på Søndagsåpent NRK P1. Programleder holder jo til i Trondheim, mens jeg sitter i et ministudio i Oslo og snakker inn i en sånn kul flat radiomikk med programleder på øret. Det er litt rart å ha ett intervju uten å se den andre, men overraskende nok oppleves det ganske personlig lell, hyggelig er det da iallefall 🙂

Men ja, hehe, til poenget! Jeg var der for å snakke om fuglene i hagen og om boken min Fuglefryd, som jo kommer ut i bokhyller landet rundt til uken. Litt forsinket fra trykkeriet, men NÅ kommer den straks altså!

Hør hele intervjuet på NRK sin udmerkede netttjeneste her! (det er tre deler med musikk mellom)

Og for dere som ikke allerede har gjort det så kan du bla i og om du så ønsker forhåndsbestille boken her. 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her