Black Friday tilbud på hagebøker!

Inneholder annonselenker

hageboker-tilbud
Jada, jeg veit jeg er litt sent ute nå, men det falt meg ikke inn at bokhandlene hadde Black Friday før nå…
Men når jeg først oppdaga det så ble jeg litt hekta. For bøker er jo den perfekte julegaven 😀 Men du må skynte deg å handle, tilbudene gjelder stort sett bare i dag. Jeg har valgt ut bøker jeg tror kan være interessante, jeg har ikke selv lest alle sammen så det er ikke å anse som en anbefaling.

De fleste lenkene er annonselenker, det vil si at jeg får noen prosenter av bokbutikken om du handler etter å ha trykket på de. Påvirker ikke hva du betaler og jeg har lenket til den butikken som, ut fra hva jeg har oversikt over, gir deg best pris, ikke den som gir meg mest provisjon.

Alle nettbutikkene har enten gratis frakt, eller gratis frakt over et minstesalg som du fort når med en eller to bøker.

Adlibris.
20 % på alle bøker som de har lov å gi rabatter på, dvs ikke nye norske bøker. Bruk rabattkode BF2015. Obs, butikken viser ikke Black Friday rabatten før etter at du har tastet inn rabattkoden i handlekurven, og rabatten kommer ikke på toppen av eventuelle eksisterende rabatter.
Alle bøkene til Claus Dalby finner du her! (eneste norske bokhandel som har hans bøker!)
– Se også hele hagekategorien (sikt deg inn på de svenske og danske bøkene, de gamle norske får du bedre tilbud på i de andre butikkene).

Bokkilden
30 prosent på endel bøker. Tydelig merket med 30% og med rabatert pris.
– Yvonne Dengin Hagedesignerens metode
 Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen: Spiselig på liten plass
 Cappelen Damms store økologisk hagebok
-Ellen Dyrop Sjarmerende jul
Førstehjelp for hagen
Hageselskapets staudebok (min favorittstaudebok)
Uteromsboka
– Knut Langeland: Praktfulle hager og historiske gods
Gyldendals store fugleguide («bibelen», men anbefaler ikke denne til nybegynnere)

Tanum:
60% rabatt på noen utvalgte
– Ellen Dyrop: Sjarmerende jul
– Agneta Ullenius: Grønnsakshagen

Haugenbok:
Opp til 90% rabatt på noen utvalgte bøker. Tydelig merket og ferdig rabatert i nettbutikken. Endel av disse tilbudene er nok også slike de har gående jevnlig. Veldig få hagebøker på tilbud.
– Dag Lyngard: 100 av våre beste roser (under halv pris).

Ark:
30% på utvalgte bøker. Tydelig merket og ferdig rabbatert i nettbutikken.
Vakkert og spiselig i bed og krukker
-Yvonne Dengin: Hele hagen i krukker (nyutgivelse av Krukker med stil)
– Ole Jonny Larsen: Min rhododendrohage
– Helene Fredholm: Cottage garden på Toten
Botanisk hage 1814-2014
– Ellen Dyrop: Sjarmerende uterom
-Finns metode: Gjødsel til planter og sjel
Norsk havekunst under europeisk himmel
Kjøkkenhage: Dyrk økologisk for norsk klima
– Arild Sandgren: Norske hager
– Norske hager gjennom 1000 år

Og mange mange flere hagebøker her

 

fuglefryd-kjoettmeis-2Min egen bok Fuglefryd
Fuglefryd er så ny at de ikke kan gi store tilbud på den (vi har en bokavtale i Norge som regulerer priser på nye bøker), men bokkilden, tanum, ark og adlibris har den til lavest mulige pris: 349 kr og gratis frakt.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her