Ice Meidiland blomstrer fortsatt!

Hver eneste høst lager jeg en bloggpost om roser som blomstrer lenge. Og alltid er det lesere som blir forundret. Faktisk blir jeg litt forundret over rosene selv også, for det kjennes så ulogisk at tandre roser skal være sommervakre midt i blåst og regn og minusgrader, men sannheten er jo at utseende alltid kan bedra, tilsynelatende tandre ballerinaer i rosa tyll kan være temmelig tøffe 😉

Ice-Meidiland-5

Her ser dere den skjønne ‘Ice Meidiland’, som er en bunndekkende rose, hvilket vil si at hun foretrekker å vokse bortover, ikke oppover. Jeg digger bunndekkere og du kan se litt mer av ‘Ice Meidiland’ i sommermodus her. Hun har blomstret hele sommeren gjennom, og gir seg neppe med det første. Fantastisk rose!

Hvilken roser blomstrer lengst hos deg?

Ice-Meidiland-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her