Slik klipper du de fineste snøkrystaller!

De av dere som følger meg på Instagram husker kanskje jeg kjørte en snøkrystallkalender i for noen år siden? Den ble svært populær og det var gøy å se alle klippene jeg inspirerte.

Jeg har samlet endel eksempler nedenfor, samt videoen som forklarer hvordan brette og klippe. Dette er jo en metode de fleste har prøvd som barn, og får til. Og med mine små triks så kan du løfte det fra tilfeldig klipp, til noe riktig smekkert.

Pst: når du har klippet og brettet ut så kan du legge et ark oppå og stryke papirklippen, da blir den perfekt flat.
Pst2: Festes finest på vinduer med klar dobbeltsidig tape. Akkurat det får du på alle bokhandler og hobbybutikker.

kallender-collage1-15

De første 15 lukene i kalenderen 🙂

blomster-papirklipp

Håper du ble inspirert, og del gjerne egen klipp med oss på Facebook eller Instagram (#moseplassen)!

Se også:
Mer om snøkrystaller + trær
Isroser i papir

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips