Romjulsfrost = islykter!

Vi har ikke vært bortskjemt med minusgrader så langt denne julen, men i går dukket de omsider opp, og tre ballonger ble fylt og satt ut. Nå har jeg akkurat åpnet ballongene og transformert to  til islykter, som står ute i den skjønne julesnøen vi helt uventet fikk i dag.

Herlige vinter! 

Har du lyst til å lage makne islykter så kan du følge videoen nedenfor, (eller om du er kjapp så kan du se det på Snapchat hvor jeg har brukernavn Moseplassen).

Har du ikke ballonger men lyst til å lage islykter lell? Jeg viser tre andre metoder her. 

Pst: Lurer du på hva som skjedde med den tredje ballongen? Den var en fin lykt i ca 10 sekunder, før jeg knuste den… Tommelfingerregelen min er at ved fem minus bør ballongen stå til frysing i 24 timer. Det har på snitt siste døgnet vært under det, og jeg hadde ikke tid til å vente mer enn 21 timer, så lykten ble lovelig tynn og den ene knuste dessverre i prosessen. Men pøttsan, mer frost kommer nok 😉

islykt-ballonger

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her