Sjarmøren i vinterhagen

Svarttrosten er igrunnen den fuglen jeg setter mest pris på på vinteren. Den er rett og slett underholdende å se på der den løper og småflakser med sitt artige kroppspråk. Ikke så ofte den synger nå på vinteren, men den har en sånn småkakling jeg liker å høre, (og som høres gjennom vår 50-talls «isolert» vegg).

Jeg pleier å ha en liten flokk svarttrost her på vinteren. De får spesialservering på fat og trives godt på den litt åpne vestsiden av huset hvor jeg kan se de fra sofaen. Favorittmaten er rosiner og meiseboller, men den er også glad i epler, solsikkefrø og det meste annet, så lenge den slipper å ete dinglende i ett tre.

– Lar du deg sjarmere? 

svarttrost-vinter-2

svarttrost-vinter-5 svarttrost-vinter-4

Bannertest1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her