Islyktkonkurranse!

Premien er sponset, så dette er å anse som reklame

Islyktuken er en suksess og det er gøy å se alle islyktene som deles 🙂
Dere lager så mye fint, og for friste enda flere til å dele sine islykter og slik bidra til å inspirere hverandre så lyser jeg i dag ut en islyktkonkurranse!

Konkurranse = premier, og premien er islyktformer levert av Multitrend. Jeg digger islyktformer. Det var slik min egen islyktgalskap startet for mange år siden og det er min foretrukne måte å lage dekorerte islykter. Multitrend har fire gode islyktformer som jeg alle bruker og liker, sjekk de ut!
Liten stjerne og stor stjerneislykt. Med sokkel og ekstra tykkelse
Liten rund og stor rund islyktform. Denne har en smart dryppoppsamling

Islyktformer

Slik deltar du i konkurransen:
– Lag og fotografer en islykt
– Del bilde på enten Moseplassens fb-side, eller på Instagram (tagg #moseplassen).
– Du kan delta med så mange bilder du vil, og begge steder om du ønsker
– Islyktbilder som allerede er delt på nevnt måte i 2016 anses som påmeldt, men jeg spør om det er ok før jeg publiserer de som finalister
– Jeg plukker ut en finalegruppe pr kanal blant de delte bildene, og så stemmer dere lesere frem vinnere
– Siste påmelding 12. januar. Finalen åpner den 13. januar

islykter-moseplassen-2

Slik lager du islykter:
Lag islykter med islyktform
Lag islykter med ballong
Lag islykt med bøtte

islykter-moseplassen

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her