Oslo Design Fair – årets hovedtrend er KOS!

Jeg har akkurat kommet tilbake fra en dag på Oslo Design Fair (dvs Gave og interiørmessa). Jeg har lagt ut en masse på Snapchat som du kan se der (jeg heter Moseplassen, leser du dette på mobil så klikk her for å legge meg til). Og i denne bloggposten skal jeg ta deg med inn i tre inspirasjonsrom som var satt opp rundt messas hovedtema: The new Cozy.

De tre rommene viser hvor ulikt man kan tolke koselig. Hvilken er din favoritt?

tendenser-Harra-2

Christina Hærra sitt rom er fullt av energi! Så mye farge, så mye som skjer. Her er rom for minner, tid, fest og øyegodt. Mer er og blir mer. Kanskje litt mye, men absolutt ikke kjedelig 🙂

Christina Hærra finner du på bloggen Polkadot, og på instagram som I love polkadott 🙂 Liker du farger så synes jeg du skal følge den!

tendenser-Harra-6

tendenser-Harra

tendenser-Harra-

tendenser-Harra-5

 

.

tendenser-solvberg

Per Olav Sølvberg har laget et urbant rom, et maskulint rom. Og skal jeg være ærlig så synes jeg ikke det funket så bra. Det ble litt for oppstilt for meg, jeg følte ikke at det faktisk bodde noen der. Men meg om det, rommet er absolutt inspirerende.

Sølvberg er forøvrig rå på bilder, stikk innom han for flott interiørpåfyll på: Blogg1, Blogg2 og Instagram

tendenser-solvberg-3

tendenser-solvberg-2tendenser-solvberg-4

.

 

tendenser-2athome

2athome ved interiørstylist Hege Barnholt og fotograf/grafiskdesigner Bjørn Johan Stenersen leverte et distinkt nordisk rom. Lyst trevirke, luftig, masse fiffig arkitektur-på-60tallet estetikk.

Du finner de to på deres blogg 2athome og på Instagram. Jeg er iallefall ny fan 🙂

tendenser-2athome-4

tendenser-2athome-5

tendenser-2athome-2

tendenser-2athome-6

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Synes ikke det var mye koselig her. Den første var for brokete. Den andre for maskulin og den tredje for «naken». Da har jeg det mye koseligere sjøl! (Selv om jeg ikke prøver å følge noen trend.)

  2. Det synes jeg, at du har fuldstændig ret i: At der ikke rigtig er noget at komme efter. Er vor smukke, fælles, nordiske design gået helt bag ud af dansen? Jeg synes, at de to første eksempler mangler stringens og det sidste har alt for meget.
    Med venlig hilsen
    Jytte

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her