Vasenyheter fra Finn Schjøll og Magnor

FinnSchjoll

I går var jeg på pressevisning hos Magnor. De slapp et knippe nyheter, blant annet en stor utgave av vasen Finn lanserte i høst: dråpen. Og her har vi endelig en vase egnet for en stor gren eller en lang topptung blomst!

FinnSchjoll-2

En annen nyhet fra Schjøll var store glass med tykk stett og et lite innslag farge. Finn fortalte at han hadde designet de for at de skulle kunne brukes i hagen, og det ser jeg virkelig for meg. De er nemlig tunge og gode å holde i, og passer godt i uformell setting.

finnshage-glass

Over ser du glasset samt de tre mindre utgavene av dråpen. Nedenfor ser du glasset sammen med servicet Finns hage og en liten utgave av hans hyperpopulære vase boblen, som forøvrig også kom i en ny farge.

finns hage

På torsdag og søndag skal jeg på Oslo Design Fair, da blir det sikkert flere vase og hagestæsj-nyheter. En skikkelig rundtur med snapchat (hvor jeg heter Moseplassen), og noen utvalgt her på bloggen, så følg med 🙂
Du finner mer om vasene, glassene og servicet fra Schjøll på Magnors nettside.
Og du, om du ikke allerede gjør det, du kan følge både Finn Schjøll og Magnor glassverk på Instagram!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her