Den hvite blåregnen!

Møt den hvite varianten av den berømte blåregnen!

Men først, la meg rante litt på navnet… Hvit blåregn (Wisteria) heter blåregn, ikke hvitregn. Jada, jeg skjønner jo at dette er ulogisk, men sånn er det bare 😉  Du kan ikke bytte fargen i et plantenavn bare fordi det blir mer logisk for deg. Purpursolhatt heter purpursolhatt uansett om den er purpur, hvit eller orange, og det samme gjelder også feks blåveis. Hvit blåveis er hvit blåveis ikke hvitveis 😉

Jeg er veldig glad i blåregn, og synes faktisk at den hvite varianten er enda vakrere! Det finnes en par ulike navnsorter, en av de mest vanlige er ‘Alba’
Om du vil lese om blåregn og finne ut om vidunderet kan trives hos deg så har jeg skrevet rikt om blåregn i denne bloggposten. 

hvit-blaaregn

hvit-blaaregn-2

hvit-blaaregn-4

hvit-blaaregn-5

hvit-blaaregn-6

Bildene er tatt i England våren 2014. Første bilder ble tatt på et hotell jeg ikke husker navnet på, de nederste er fra White Garden i Sissinghurst Castle.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hvit eller blå, fantastisk vakker uansett. Nå begynner jeg å glede meg til min fantastiske blåregn skal komme ut av dvalen. Må vel begynne å tenke ut hva den skal klatre på for å komme bort til husveggen:)

  2. Det vita är väldigt vackert, fast jag tycker nog att det blå är vackrast. När vi var i England i somras noterade vi att även de vita varierade i färg och ton. En del är lite vattniga, transparenta i blomningen och de är inte så fina. Andra är riktigt kritvita och mycket finare!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her