Hurra! Pærer var det som skulle til :D

Jeg har en god stund visst at det var sidensvans, (Bombycilla garryllus) i nabolaget, meeen, det er først nå jeg har fått de ned i hagen, og det ultimate lokkemiddelet viste seg å være pærer 🙂

Nå kjøpte jeg faktisk pærene fordi det var den billigeste frukten på butikken, og det kan godt hende det var mest flaks at det var i dag sidensvansen omsider oppdaget at jeg hadde fersk frukt. Men myke modne pærer falt definitivt i smak for nå har det sittet en sidensvans i hagen i hele dag. Oppå pæra, med klar beskjed til alle trostene som prøvde seg… hehe.

sidensvans-4 sidensvans-5

Er den ikke flott! I morgen håper jeg han/hun har med seg noen slektninger!

(Og ja, sidensvans er en trekkfugl, de fleste overvintrer lengre sør men noen blir igjen i Norge)

sidensvans-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Det er så moro at denne posten fikk så mye oppmerksomhet! Takk for fine kommentarer, gøy å høre at dere har de innom, og ønsker besøk 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her