Så fin skatt jeg fant!

Plutselig sto den der på nordsiden av huset og struttet! Jeg hadde ikke engang tenkt på se etter den, og lurer litt på hvor lenge den har blomstret uten at jeg har sett det…

Ungarsk blåveis, Hepatica transsilvanica, er tidligere, større og villigere enn vanlig blåveis. Det er slettes ikke første gang den overrasker meg, et raskt søk på bloggen avslører at dette gjør den visst årlig… Kanskje jeg lærer snart?  Hehe.

Herlig med små nære skatter som en dag som denne.

ungarsk-blaaveis-4

ungarsk-blaaveis-3

ungarsk-blaaveis-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her