Syrinene fra hagen springer ut :)

Syrin

Husker dere bloggposten for to uker siden om å ta inn grener og drive frem blomster og blader? Nå har syrinene sprunget ut, og jeg kan få deilig sommerfølelse om jeg stikker nesa borti.

Blir du inspirert til å ta inn grener, så finner du gode tips her.

Tar du inn grener fra gullbusken (Forsythia) så får du gratis påskegule blomster! Og grener med bare blader på blir kjempefine sammen med tulipaner og påskeliljer for den vårlige påskebuketten 🙂

Og tenk gjerne på at selve grenen i seg selv kan være dekorativ, som en skulptur i vasen!

– hurra for juksevåren!

drive-grener-syrin-2

drive-grener-syrin

drive-grener-syrin-4

Og borte i gulvvasene begynner det også å ligne på noe, snart viser pære og alm seg fra sin fineste side, følg med 🙂

drive-grener-syrin-5

drive-grener-syrin-6

Goood helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Så skønt. Du inspirerer virkelig til at tage andre forårsgrene end bare forsythia og mirabelle ind, som jeg plejer. I vindueskarmen står nu en helt lille samling af nye forsøg. Syrener må jeg da også prøve.

  God weekend
  Birgitte

 2. Nydelig! Syriner- det var da kjempetidlig, Jeg har bare tatt kirsebærgrener, knoppene viser seg så vidt..Ha en strålende lørdag.-)
  Enig- grener er kjempedekorative.Flott med den gule laven på den ene.

  • Ja den laven er lekker, ikke sant! Jeg digger når grenene får ha litt personlighet de også 🙂

  • Hei Marianne, kan ikke hjelpe deg der dessverre. Det var ikke noe merkevarenavn på vasen, og jeg husker ikke hva butikken jeg kjøpte den i het, og den er noen år gammel. Men veldig fin, og skambillig er/var den 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her