Ekorn :)

ekorn-fuglemater-3

Disse bildene ble bare så sjarmerende at jeg måtte dele…

Egentlig har jeg sluttet å vise bilder av denne fuglemateren fra Eva Solo, for dessverre kan fuglene stresse seg opp og ikke finne veien ut av den og jeg vil ikke påvirke noen til å kjøpe en såpass suboptimal løsning. Meeen, jeg bruker den jo selv, bare sørger for at den ikke er imponerende ren og at den alltid har nokså mye frø i bunnen slik at fuglene lettere skjønner hvor de skal ut.

Litt tidligere i uken så poserte ekornet så fint i solen, og det gikk som det måtte, her er en suboptimal supersjarmerende ekornmater.. Ikke la deg friste!

ekorn-fuglemater

ekorn-fuglemater-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Vi hadde likedan mater (til det viste seg at den ikke tålte kombinasjonen steinheller og nysjerrig halvannetåring), med like frekke ekorn. Har sett ekorn også få hetta inni der og spinne rundt for å komme seg ut i en fart.

    Men må innrømme jeg har litt lyst på en ny en

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her