Vårblomster i vase – snapchathit!

Litt tidligere i uken la jeg ut en par snaps på Snapchat-Moseplassen av denne enkle dekorasjonen, og for en respons da! Masse folk tok skjermdump og/eller sendte meg en kommentar om at de synes det ble fint. Så da måtte jeg jo ta noen bilder til dere også 🙂

Blomstene er litt av alt jeg fant i hagen, dvs krokus, iris, vinterblom, stemor, julerose og snøklokke, samt noen solbærbuskblader jeg hadde drevet frem. Brettet er i betong og fra OiSoiOi. Vasene er små medisiglass, de kommer med injeksjonsveske. Kjenner du en sykepleier så kan du høre om hun kan skaffe til deg 🙂

varblomster-smaavaser-5

varblomster-smaavaser-6

varblomster-smaavaser-4

varblomster-smaavaser-3

varblomster-smaavaser

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Skikkelig fint! Så dekorativt og så enkelt. De medisinflaskene var en veldig fin ide. Og så mange forskjellige blomster du har i hagen. Imponerende!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her