Super-super-tilbud på Fuglefryd!

Egenreklame 🙂

Denne helgen har bokhandelkjeden Ark supersalg, og boken min Fuglefryd til gibortpris! Et koselig gavetips til deg selv eller venner.

Veiledende pris 399, denne helgen 99!
Kjøpes hos Ark, både i fysisk butikk eller på nett.  (annonselenke). Obs, de tar 19 eller 39 i frakttillegg pr bok i kampanjeperioden om du vil ha tilsendt, avhengig av ordrestørrelse)

anne-fuglefrydFuglefryd er en hagefuglbok, en miks av inspirasjon og informasjon. Jeg deler opplevelser jeg har hatt oppigjennom årene med de små flyvende hagegjestene, og med ekorn. Du får masse tips om hvordan få mer besøk i hagen din, og litt hjelp til å gjenkjenne gjestene.

Intensjonen med boken er å spre glede og gi kunnskap, og ut fra tilbakemeldingene jeg har fått fra leserne så har jeg lykkes med det 🙂 Har du allerede boken så del gjerne din erfaring med den i kommentarfelt!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her