Hei!

Nå har det vært stille fra meg en stund. Alt er greit, det ble bare litt mye aktivitet med hagedugnad, NRK og DinSide/Dagbladet, og da måtte jeg skjære ned der jeg kunne. Nå ligger jeg til lading på sofaen, og om jeg er heldig blir ikke baksmellen på de siste ukenes kjør for stor, så forhåpentligvis kommer blogginnleggene dryppende heretter 🙂

peonbukett-5

Når man ligger sånn på sofaen er det fint å ha noe flott å se på. Jeg har jo hagen i bakgrunnen, men blomster på stuebordet bringer det jo tettere på, og gir muligheter for variasjon. Men. Det er rart med det, å klippe inn de fineste blomstene i hagen og sette i buketter, det sitter litt langt inne… Jeg veit jo at de alltid står lengre i hagen enn på stuebordet, og det kjennes feil å korte livet deres, egoistisk på en bisarr måte.. Og slemt ovenfor blomstene faktisk…

peonbukett-3

Så da er det fantastisk å ha en gavmild mor med stor hage 🙂
Jeg har i to ladninger de siste ukene fått favnen full av peoner. Vakre vidunderlige peoner. Her står en raus bukett på bordet i hagen, der sto de kun så lenge det ble filmet der ute, så ble de flyttet inn på stuen hvor sola ikke fikk brent de av, og hvor jeg virkelig kunne glede meg over de konstant i nesten en uke.

Heldige meg som har gavmild mor, og gavmild hage.
Og så tror jeg at jeg har overbevist meg selv om at jeg kan gå ut og stjele meg noen blomster i regnet….. haha.

peonbukett

Pst: Har du lyst på peoner i hagen så sving innom den store peonbloggposten min, der finner du mye god informasjon 🙂
Pst2: Humler DIGGER peoner så lenge de ikke er mer fylt enn at de kommer til på «det gule» (aka pollen og nektar). Se her for flere herdige stauder som humlene digger

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

 1. Hei Anne!
  Synes det er veldig hyggelig å lage buketter og dekorasjoner både til seg selv og å gi bort. Det er også en av gledene ved å ha hage.

  Beste hilsener fra

  Irene

 2. Herlige bilder! 😀 Peoner er så nydelige! Jeg har en hvit peon som jeg fikk for flere år siden. Nå står den dessverre inne i et kratt av rosa rugosa. Men, nå skal den frem i lyset igjen. 🙂 Ønsker deg fine sommerdager!
  Hilsen Lisa

  • Takk Lisa, gode sommerdager ønskes deg også! OG frem med saksa så du får dressur på rosa 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her