Hagevandring :)

Hei! Søndag 24. juli, har jeg åpen hage mellom kl 15 og 17. Har du lyst til å se hagen live, så kom gjerne innom. Og passer det bedre med en tur i august, så holder jeg åpent også 14. august 🙂

Jeg vil gjerne minne på at selv om jeg kan ta fine bilder her, og selv om det er mitt drømmehageprosjekt, så er ikke hagen perfekt på noe plan. Rammene for hagen er bra, men ikke alle bed er like vellykket i julimodus. Så, om du kommer, ikke forvent en prakthage!

Superhyggelig om de av dere som kommer kan gi meg et lite hint i kommentarfelt her eller på facebook, kjekt å vite om det blir 10 eller 100 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. For et nydelig bilde av deg foran høstfloksen. Her sør er den ennå ikke kommet i blomst- men er rett rundt hjørnet tror jeg. Lykke til med åpen hage, skulle gjerne vært der men helsen er ikke på lag med flere turer ennå.
    Tomatfrøene fra deg er blitt til flotte lubne planter- gøy!

    • Herlig å høre Anne Elise! Og kanskje passer det å komme en tur på en av de senere åpne hagene?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her