Juvenilt bøllefrø i hagen!

For en hakkespett er vandalisme en vesentlig del av livsstilen, og de begynner treningen unge 🙂

Denne flaggspett-tennåringen driver egentlig ikke med noe ufint. Den bruker en telefonstolpe som spettesmie for å åpne en kongle, men den tar seg nok gjerne et lite bonushakk også. Bare se på resten av stolpen…

Vel, siden det ikke er min stolpe så synes jeg dette er heeeelt greit. Flaggspettene er en av mine (mange) favoritter, og det er alltid stas med barn i hagen 😀

flaggspett-juvenil-2

flaggspett-juvenil-4

flaggspett-juvenil-3

Bannertest1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her