Slik bor jeg (inne!)

Som nevnt forrige helg så skal jeg selge hus og hage her på Nordstrand Oslo nå i starten av september, og jeg er i gang med å forberede salget. Så, denne helgen har jeg ryddet, krisevasket og tatt bilder av de mest presentable delene av huset for en «kommer for salg» notis i meglerfirmaets boligdatabase, og så tenkte jeg at kanskje dere også ville se?

Dette er altså ikke de bildene som brukes for prospekt. Til prospekt blir det jo flere rom og proff fotograf, dette er kun en liten smakebit 🙂

Munkerudaasen-33-inne-7

M33-2

Velkommen til husets beste rom! Stua er hyggelig å være i med tre distinkte soner (spisestue, sofagruppe og peiskos). Det beste for meg er naturligvis at det har strålende kontakt med hagen, og så liker jeg godt at kjøkkenet ligger vis-a-vis.

Munkerudaasen-33-inne2-3 Munkerudaasen-33-inne2-4

En fantastisk kul firefløyet dør mellom stue og kjøkken gjør at du kan velge om du vil ha åpen løsning eller ei. Huset ble satt opp i 1958, og disse og andre innerdører er noen av 50-talls elementene vi har bevart i huset, de gir karakter 🙂

Munkerudaasen-33-inne-3

Munkerudaasen-33-inne2-2

Kjøkkenet er fra 2008 av Invitra. Hvite laminatfronter og kjøkkenbenk i stål på en side, og valnøtt på halvøya og i hylla. Du ser at det ikke er håndtak? Alle skuffer er elektriske, superluksus!

M33

Eikeparkett (ekte/stav) på stue og kjøkken.
Og så må jeg nerde litt mer over den døra, som du ser kan jeg åpne bare ei fløy om jeg vil. Genialt!

Munkerudaasen-33-inne-2

Badet og gangen er totalt transformert fra slik det var når vi flyttet inn. Vi rev alt ut, og i 2010 ble det bygget opp slik du ser det her.

Romslig og praktisk gang med varmekabler og et superkult tapet 🙂 Flisene ser ikke fine ut i dette lyset, men det er de. Innerst ser du trappen gå opp til 2. etg. Og ja, vi skal få på den lista og de dekslene der borte snart, og malt ferdig panelet, hehe 😉

Munkerudaasen-33-inne-5
Munkerudaasen-33-inne-6

Stort bad bad (det er vel 6m2), med en dusj jeg kommer til å savne! (Og om du lurer, vaskemaskinen står naturligvis på vaskerommet, for slikt har man da i hus fra 50-tallet).

Det var det jeg hadde å vise dere i dag. Det blir flere bilder fra huset etterhvert som vi får rom presentable. Utover hva du har sett her nå så er det vaskerom, fem soverom, gang og et artig lekerom. Rommene jeg viste her nå er de vi har pusset opp, de andre er i kategorien som meglerbransjen så fint kaller «har potensiale»/ «her kan du sette ditt personlige grep». Det hele er på 160 m2 boareal, og 637 m2 tomt.

 

Eiendommen ligger på Norstrand i Oslo, og om du lurer litt på om dette kunne være boligen og hagen for deg, så kan du ta kontakt direkte med meg på (anne @ moseplassen.com)(ta vekk mellomrom), eller med megleren vår Henrik Hisdal hos Krogsveen.

Og så minner jeg på at jeg har åpen hage neste søndag (14. august)! Les om det her, der finner du også diverse bilder fra hagen, sånn for dere som vil se den via internett 🙂

Munkerudaasen-33-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Så lekkert hus! Her var det veldig mye jeg likte, De orginale dørene, gulvet i gangen, tapetet på kjøkkenet og kjøkkeninnredningen, for å nevne noe. I det hele tatt, alt du har vist oss. Skulle virkelig ønske jeg var på husjakt.
    Tusen takk for at du viste oss dette, og lykke til med videre jobbing for å få huset klart. Jeg har solgt noen hus og leiligheter, så jeg vet hva det innebærer.
    De som kjøper dette huset med DEN hagen er heldige.

    • Supert å høre at du synes det er lekkert!
      Jeg er jo glad i akkurat de detaljene du nevner, spesielt de ulike innerdørene er magiske for meg, skulle gjerne tatt med meg den døren mellom kjøkken og stue, hehe.

      Og ja, ikke superfest å rydde, tømme, flytte. Menmen, jeg får god hjelp heldigvis 🙂

  2. Flott hus! Kan jeg spørre hvor hyllene i dusjen er fra? Og krakken? Lykke til med salget når den tid kommer 🙂

  3. Hei Stine, så hyggelig at du synes det er fint 🙂

    Hyllene i dusjen er plassbygd, og kledd med de samme flisene som veggen.
    Krakken i dusjen husker jeg dessverre ikke hvor mannen fant, vi lette litt for å finne en i plast som var både fin, praktisk, og god å sitte på.

  4. Så fint hus! Morsomt å se at hageinteressen også har satt preg på interiøret; tapeten i gangen, tapeten på kjøkkenet ikke minst det fine grønne teppet i stua. Som en eviggrønn myk gressplen! 🙂 Lykke til med salg, og lykke til i ny bolig. Gleder meg til å følge deg videre. Takk for at du deler av din kunnskap. Du inspirerer!

    • Jupp, det teppet er kjøpt nettopp for å gi en assosiasjon til gress 🙂 Det bidrar faktisk til å trekke hagen inn i stua, veldig glad for at du ser det, og at du likte det!

  5. Så fint hus, og hage!!:) gleder meg til å se lekerommet, skal til å pusse opp kjelleren i vårt 50 talls hus, og der skal våre 3 barn få lekerom bl.a 🙂 så trenger litt inspirasjon til innredning av det;)

    • hehe, jeg tror ikke det blir så mye tips å hente dessverre.
      Lekerommet vårt er mest gøy fordi det har morsom arkitektur, eller, for å være presis, det har en snedig dør… (døren er ikke full høyde, og lekerommet er derfor ikke målbart rom, men fint å være i).

      Pr i dag er rommet et eskerom/puttekammers, vi har nok å bruke ellers. Men når vi skal selge nå så tømmer vi rommet for esker, maler det fresht, og så skal jeg ha inn noen veldig enkle element. Som feks et paradis på gulvet 🙂 Jeg har sykt lyst til å trylle det om til et skikkelig barneparadis, men jeg tror jeg får holde det enkelt, og la neste eier få boltre seg 🙂

  6. Så flott !! Og fantastisk kult grønt teppe og tapet på vegg i gang 🙂 – og den grønne veggen som gjentar både hage og teppe.. stilig !
    Heldige er de som kjøper både hus og ferdig flotteste hagen !!

  7. Veldig fint hus med mange detaljer jeg likte godt. Som f.eks den flotte døra mellom stue og kjøkken. Entreen var lekker. Dusjen på badet kjempefin. Heldige de som kan dusje der:) Blir spennende å se taksten på denne eiendommen

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her