Frøsanking :)

Vinduskarmen min har de siste par månedene vært fulle av ymse glass og boller med frø og frøhoder som står til tørk. En liten skattekiste som er rar og fin og morsom nå, og som rommer løfter om nye hagegleder.

Å samle sine egne frø er slettes ikke komplisert, det handler mest om å huske på det. Og å få det tørt før du pakker det vekk. Du kan lese mer om hvordan samle sine egne frø her.

fro-innsamling-3

Gullknapp, her ser du mest frøhodet, frøene har i stor grad sluppet og ligger nederst i glasset.

fro-innsamling-4

fro-innsamling-2

Valmuefrø

fro-torker

Ringblomster, ullsalvie, stjerneskjerm, gullknapp og prydløk/ allium.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så smart å legge frøene på glass imens de tørker. Det var jo veldig dekorativt. Jeg begynte å samle frø for et par uker siden, men har de i diverse esker på spisebordet, og det ser veldig rotete ut. Nå skal Norgesglassene fram! Tusen takk for flott ide.

  2. Har gjort det samme – det er en glede å samle frø. Men blomstring kom senere igang i år pga. alt regnet- nå har vi jo tropevarmen..-så jeg har foreløpig bare tatt valmuer og blomkarse.
    Ha en fin sensommerkveld

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her