Gleden over et sensommerspa :)

Denne vesle spettmeisen var så lykkelig der den storkoste seg med sommerlig regnddusj i grønne omgivelser 🙂

Jeg hadde satt på sprederen for å vanne i kjøkkenhagen (det er knusptørt i Oslo). Og mens jeg sto og vurderte å justere plasseringen så hørte jeg små trillende pip fra plommetreet. Og der så jeg en storfornøyd liten fyr som pilte frem og tilbake på grenene, og virkelig nøt både strålen fra sprederen, og dryppene fra alle bladene. Så søt!

spettmeis-3

spettmeis

Spettmeisen er en av hagens små skatter, en liten røver faktisk. Du kan lese mer om han (og henne) her.

 

Bannertest1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. The Nuthatch in our garden has a very peculiar habit, at the window feeder he/she will only take TWO sunflower seeds each time, never just one. Of course this means much selection to find two that will fit in the beak without dropping one or the other.

    Do my chickens like this Nuthatch….. you bet lol!

  2. And my nuthatches and bluetits depend on our chickens to keep the cats away from under the feeder, it’s very funny to watch the birds cooperation!

  3. Det må ha vært et fornøyelig syn. 🙂

    Og er det knusktørt i Oslo, altså? – Skulle gjerne sendt noen regnskyer over fjellene til dere. Vi i vest har plenty for tiden…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her