Kveldsstemning :)

Hage er mer enn sol og sommer! Jeg har stor glede av hagen utover høsten, delvis fordi jeg bruker lys for å skape stemning. Og ja, det handler like mye om å skape en hage som er fin å se ut, som en hage å være i.

I forbindelse med at vi solgte boligen så tok fotograf Morten Hassel tatt bilder av terrassen i skumring. De ble riktig fine, så jeg er superfornøyd over å kunne dele de med dere 🙂

belysning-hage-7 belysning-hage-8

 

Lys kan virkelig gjøre underverker for å skape interesse! Det er lurt å tenke på at du både har lys som belyser, og lyspunkt som fungerer som ren dekor. Jeg har valgt å bruke en miks av mange ulike lyspunkt, jo flere du har jo finere blir det igrunnen, men husk å gruppere.

belysning-hage

Denne belysningen dere ser her består av lamper som er montert på husveggen (vanlige enkle utelamper som gir generell belysning rundt huset). Og så bruker jeg endel ymse batteri, solcelle og levende pyntelyspunkt. I tillegg har jeg fått låne noen hagebelysningslamper vi har satt ut i bed med en god venn, fordi jeg jo gjerne ville gi bildene ett skikkelig løft.

belysning-hage-5

Vi la noen feller i utesofaen og fylte på med ymse glass med telys i. Og tente på utepeisen. Lite slår levende lys om man er ute en høstkveld!

belysning-hage-3

belysning-hage-2

belysning-hage-4

Her har jeg kost meg mange kvelder i september!

(Bloggposten er noe oppdatert da den opprinnelig refererte til det da pågående salget.)

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. For noen flotte bilder-!
    Enig- september er en utmerket måned i hagen spesielt med den temperaturen vi har fått i år. Ønsker deg all mulig lykke til med salget og mest av alt at du finner et godt sted du kan trives. Ser frem til alle dine innlegg. Har hele tiden anbefalt siden din fra jeg «fant» den selv. Ha en fin helg Anne.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her