Med bok på øret

Reklame

For ca 20 år siden oppdaget jeg hvor genialt lydbøker er. En måte å konsumere bok på som muliggjør multitasking, og er både hyggelig og praktisk.  Jeg hører på lydbok når jeg pusler med hagearbeid, når jeg lever slaraffenliv i hengekøya, og når jeg kjører bil. Jeg har dessuten hørt på ekstremt mye lydbok mens jeg lager dekorasjoner mm, genialt for meg som får krupp av skravleradio.

Så, når Storytel tok kontakt og lurte på om jeg kunne tenke meg å prøve de ut for å eventuelt skrive om de, så takket jeg jo ja, for jeg har lenge ment å teste de ut :) Nå har jeg brukt de en måned, og er superfornøyd. Storytel er en strømmetjeneste, ala Netflix/Spotify, hvilket vil si at du får tilgang til et stort arkiv og med få klikk kan høre så mange bøker du ønsker for en fast månedlig sum. I utgangspunktet koster tjenesten 169 kr pr mnd. Men, om du vil prøve de ut så kan du gjøre det helt gratis! Klikk deg over på Storytel.no via denne lenken så får du en mnd gratis. Etter prøvetid går det over i abonnement, du kan nårsomhelst melde deg ut.

lydbok

Storytel brukes via en app på telefon og nettbrett (Iphone/android), og du kan både strømme direkte, eller laste ned bøker til telefonen. Du kan søke opp bøker på tittel, forfatter eller kategorier, og du kan sette språk slik at den sorterer ut for eksempel kun norske bøker til deg.

hagefugler-2

De siste dagene har jeg ligget mye i hengekøyen på østsiden. Herlig sted å slappe av, og det har vist seg at hengekøye er perfekt kamuflasjekokong for fotografering av småfuglene, og at det igjen finfint lar seg kombinere med lydbok. Akkurat nå er det bok to i «A Song of Ice and Fire» jeg hører, bedre kjent som Game of Thrones serien. Drømmen nå er at ekornet skal dukke opp mens jeg ligger her med kamera – og med bok på øret er tålmodigheten stor nok til at det kan la seg gjøre :)

hagefugler hagefugler-4

Og lurer du på hva annet jeg har lest siste måneden? Jeg startet opp mykt med Going Postal av Terry Pratchett (lest av Stephen Briggs som gjør opplevelsen enda bedre), og tok så fatt på Game of Thrones som jeg har vurdert å lese i årevis, – den viste seg å være genial på lydbok! Så har jeg faktisk pløyd gjennom en par andre Pratchett bøker også, avslappende med gjenhør på gamle kjennere. Og i den digitale bokhyllen fyller jeg stadig på med bøker å vurdere. Den rommer nå blant annet Ett år i min hage av Karel Capek, Fåglar i vår närhet, Sjarmen med tarmen, samt ymse av Jojo Moyes.

Innlegget er skrevet for Storytel,  klikk her så kan du teste ut en mnd gratis. (hengekøye følger ikke med..hihi)

hengekoye

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

    • Hei! beklager tregt svar, jeg så ikke kommentaren før nå. Hengekøyen er lånt, så dessverre har jeg ikke butikktips til deg :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her