Jeg selger drømmehagen, her er prospektet:

Nå er boligen lagt ut for salg!
Så, har du lyst til å se hvordan jeg bor? Jeg har fått låne bildene som er tatt til prospektet, så bli med rundt og se hvordan jeg har det, både ute og inne!

utsikt-soverom

Huset er på ca  160 m2, og ligger i Munkerudåsen 33 på Nordstrand. Tilbaketrekt på vestsiden av en åskam, herlig usjenert og luftig plassert med god utsikt.
Dette bildet og de fleste andre er tatt av fotograf John Løvås

terrassen-1

Tomta er på 637 m2, og består av tre hoveddeler: Et gruslagt areal på sydsiden, en terrasse mot vest og nord, og naturtomt på østsiden. Men mer om hagen etterpå, først en liten tur inn:

stue-utsikt

En av husets virkelig store styrker er det gode forholdet mellom stuen og hagen. Store vinduer, stor hagedør, og en 80 m2 lekkert utformet terrasse med frodig beplantning gjør at du har glede av hagen og solnedgangen også innenfra.

kjokken

Kjøkkenet ligger like ved stuen, avskilt med en genial firefløyet dør med glass som gjør det mulig å velge om du vil ha åpen eller skjermet romløsning. Kjøkkenet og stuen ble pusset opp i 2008, og har vinduer vendt ut mot naturtomten i øst.

baderom

Et annet rom vi har totaloppusset er badet, som sammen med den flotte gangen ble ferdigstilt i 2012. Badet er stort og godt og ettersom vi har eget vaskerom så slipper du å prakkes med vaskemaskin her 🙂

soverom-nede

Hva sier du til romslig soverom med egen hagedør ut mot skjermet uteareal? Her vokner du til fuglekvitter, men slipper å få sol i øynene for rommet er nordvendt og ligger litt inn i terrenget.

soverom-oppe

I andre etage finner du fire soverom til. Dette er det største med god plass til full dobbeltseng. Og her byr vi på fransk balkong med doble dører, vendt mot solnedgangen og utsikten.

soverom-oppe-mindre

Vegg i vegg med det store soverommet er det et litt mindre soverom, med de samme fantastiske balkongdørene. Her ser du utover Nordstrand, og til Nesodden og et glimt av Oslofjorden.

kontor

2. etage rommer ytterligere to soverom, slik at huset har fem totalt. Det minste av soverommene bruker vi som kontor, og du går gjennom dette for å komme til det morsomme lekerommet.

lekerom

Dette rommet som vi bare kaller skråtakrommet, og det er et hyggelig, men litt rart rom som pr i dag er genialt som lekerom eller koserom, og som har potensiale i seg til å kunne bli en fantastisk stue eller utleieenhet med egen inngang fra østsiden om man hever taket (dette forutsetter naturligvis at man søker og får lov av kommunen).

(Kremt, ja, det er latterlig at jeg sitter midt i der. Hadde en ide om at det at jeg var i rommet kunne vise størrelsen på rommet, og fotogfrafen foreslo den posituren, og når jeg ser det nå etterpå så ble det bare rart. Menmen, bildet ble bare tatt med meg i, sådaså…)

fra-ostsiden

Men, nå tar vi en liten tur ut igjen! Nå har jeg tatt turen opp på gangveien bak huset, og fotograferer mot vest nord-vest. Her oppe er det naturtomt, som er populær bolig og hang out for ekorn og småfugler, og som sikkert må være fantastisk for barn å boltre seg i.

kjokkenhagen-september

Om du går ned skråningen så havner du i kjøkkenhagen, som ligger på sydsiden av huset. Fiiine kjøkkenhagen som i disse dager må trimmes skal gjestene unngå å snuble i gresskar… 😀

terrassen-sitteplass

Og går du videre havner du på terrassen, som så strekker seg rundt til nordsiden av huset, hvor du igjen møter naturtomta.

nordsiden-terrasse2

Så, dette er mitt hjem 🙂 Om du vil se det «live» så er du hjertelig velkommen på åpen hage (med åpent hus) søndag 25. september kl 14-16 (2016). Jeg ber om at alle som bare ønsker å se hagen kommer på åpen hage, ikke visningsdagen da det ellers blir vrient å yte god service ovenfor de som er potensielle kjøpere.
Om du vurderer å kjøpe så titt innom prospektet, og ta gjerne kontakt med meg eller megler for mer informasjon 🙂 

Og tusen takk til de av dere som deler bloggposten eller prospektet med venner!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Å , så trist at du selger, men det er helt sikkert en god forklaring. Jeg er stadig innom Moseplassen – og selv om jeg nå er bosatt i Sør Frankrike har jeg lært mye om både blomster og fugler . Vil du opprettholde en blogg? Lykke til med salg og veien videre.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her