Endelig vinterhage-oppryddning!

Jeg var ganske dårlig i oktober så hagen måtte seile sin egen sjø. November var bedre, men det har vært mye annet som trengte overskuddet mitt. Men, nå har jeg fått unna det mest prekære, så denne uken skal jeg, med litt hjelp, få hagen i vinterstand 🙂

Ikke egentlig så mye som skal gjøres, men det er viktig å få det gjort. Det viktigste er jo å få inn det som ikke tåler frost, og å sørge for at ting ikke fryser fast ved å sette alle krukker mm opp på treklosser. Og utover det så rydder og danderer jeg slik at hagen er pen å se på også i vinterdrakt.

novemberhage-brun-3

Vesentlig i den danderingen er at utekrukkene miste sine brune blader og i stedet får en topping med vintergrønt fra skogen. Det er en vidunderkur for krukker som gjør de vakre vinteren gjennom, spesielt når jeg så etterhvert setter islyktene på de 😀

novemberhage-brun-2

Jeg fikk tatt noen bilder på terrassen midtveis i den første opprydningen. Det er jo fint nok dette, men med litt komplett kostnadsfri justering så skal det bli finere, forhåpentligvis i løpet av helgen 🙂

novemberhage-brun-5 novemberhage-brun-4

Og ja, putene ligger fortsatt ute. Tar de vel inn snart, men ingen hast, har ikke grunn til å tro at litt lett frost skader de. Bordet måtte jeg bære inn til tining i dag fordi krukken hadde fryst fast til det… hehe.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Det er godt å få gjort hagen vinterklar, og så lurt å fylle krukker med vintergrønt. Ikke alltid like fint med tomme krukker eller nakne grener. Har vært borte i fire uker , så jeg henger litt etter. Pleier å gå i skogen å sanke barlind, er så heldig å ha masse av det her jeg bor. Og det er så fint å lage krans av, stikker ikke, ha ha. Må ta med litt ekstra i år, og litt furu kanskje…..

    • Ja det er jo ikke så mye som skal til for å løfte uterommet litt. Håper du også koser deg ute Randi 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her