Inspirasjon fra Blomsterhagens julemarked!

Jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er for at det finnes dristige sjeler som driver hagebransjen fremover! Folk som tørr å satse utradisjonelt, som beriker oss med bredere utvalg og nye perspektiv og varer vi ikke ante vi savnet. Og gir inspirasjon i bøtter og spann :)

Blomsterhagen på Abildsø er en slik bedrift, ledet av fantastiske Anja og Ina, og deres dyktige medarbeidere og støttespillere. Deres «greie» er kortreist økologisk blomsterproduksjon, og nå i julen  står de for noen av de flotteste kranser jeg har sett til salgs. Laget med norske materialer :)

blomstergaarden-jul-5

Blomsterhagen holder til i Oslo. Nå i førjulen kan du kjøpe varene deres på julemarkedet som holdes i morgen (søndag 27.11) på Abildsø Gård (les mer om det her), eller du kan handle i nettbutikk (se her).

blomstergaarden-jul

blomstergaarden-jul-6

I tillegg til ferdige kranser og blomsterbuketter mm, så kan du også kjøpe diverse lag-en-krans-selv materialer :) Jeg anbefaler sterkt den tråden som heter buljongtråd og som er en blomsterdekoratørmust, men litt vrien å få fatt i for privatpersoner. Ikke la prisen avskrekke deg, en snelle varer i årevis!

blomstergaarden-jul-3

Designet til kransene Blomsterhagen selger i nettbutikken er utviklet av blomsterdekoratør Kirsten Westergaard, utrolig lekkert! Jeg digger spesielt hvordan hun har fått tørka blomster til å bli fresht og trendy!

blomstergaarden-jul-2

Hurra, snart jul! :D 

2 KOMMENTARER

  1. Troor den hjertekransen henger ute hus meg nå :) Nydelig.
    Helt fantastiske produkter. De ga meg også inspirasjon og en liten veiledning i hvordan lage hortensiakrans. Visste ikke at de fantes før i dag. Fine og dyktige folk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her