Mer blomstring i vintersnø

Celosia er en veldig flott høstblomstrende krukkeplante. Den blomstrer som du ser langt utover høsten, og helt inn i vinterværet. Og jeg synes den er superfin i sin falmede, aldrende skjønnhet. Som en fornem og litt glemsk gammel dame med litt vel mye pudder på 🙂

Akkurat nå ligger hagen dekket med lekker hvit snø, veldig uvanlig for Oslo i november at snøen blir liggende så lenge. Men, til uken går den nok, og da regner jeg med at jeg omsider får gjort om på krukkene mine. Ut med gamle sommerblomster, inn med vintergrønne grener. Men jeg tror jeg skal se om ikke blomsterstilkene kan ribbes for blader og så leve videre blandt det grønne.

– Flott med farger, og noe som viser tiden som går!

vinterhage-Celosia-3

vinterhage-Celosia-2

vinterhage-Celosia

Jeg har blitt skikkelig fan av celosia, og har har skrevet om de før. Er du litt interessert så kan du lese om den her, og se bilder av ulike varianter, i deres ungdom. Se etter den neste høst, jeg vil tro du finner den på blomsterbutikker med litt utvalg, den er i alle fall relativt vanlig i salg heromkring.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hej – Jeg vil gerne spørge, hvad der mon er sket med Hageblogger.no, som jeg jævnligt besøger med stor fornøjelse. Nogle af indlæggene fremstår kæmpestore og dækker derved for en del andre indlæg. Hilsen Marie

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her