På NRK Nyhetsmorgen!

I dag tidlig var jeg ett sted jeg ikke har vært før, i nyhetsredaksjonen til NRK 🙂
Jeg var invitert til Nyhetsmorgen for å snakke om vår og juksevår, og det takket jeg naturligvis ikke nei til, enda sendingen var så tidlig at hverken sola eller morgenfugler hadde stått opp enda når jeg gikk hjemmefra…

Innslaget kan høres her. (18 minutter inn i innslaget, du kan spole)

For de som lurer: Ja, jeg hadde med blomster i studio. hehe. Det var NRK som spurte om det! Ikke første gangen radio ber meg ha med effekter, det hjelper vel programlederene å engasjere seg vil jeg tro 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her