Min stue-hage :)

Noen produkt er sponset

Noe av det jeg virkelig gleder meg til fremover er å blogge interiør og arkitektur i tillegg til all hagepraten. Jeg elsker jo å skape nye rom, og her har jeg muligheten både ute og inne. Leiligheten var nyoppusset ved kjøp så det er ikke store arbeider jeg skal i gang med inne, men her må til både sitte og oppbevaringsmøbler, lysskjerming, og en hel masse farge og kos.

På grunn av helsa så har jeg ikke fått tid til å ordne så mye inne enda, jeg må tross alt prioritere utearealet først ettersom det er det som er grunnlaget for inntekt. Men, noe har jeg da kommet i gang med inne, plantene 😀

hehe

Så, i dag fikk jeg lyst til å vise deg starten på stue-jungelen. Jeg liker godt å omgi meg med planter, det myker opp og levendegjør interiøret. Og, ikke minst så bidrar det til å knytte ute og inne sammen, være med på å viske ut grensen mellom takterrassen og stua.

De store plantene står i noen flotte metallkrukker som jeg har fått av Krifon. (Det vil si sponset). Krifon er en stor norsk grossist for potter og krukker, og for noen uker siden var jeg innom showroomet deres for å bli kjent med utvalget, og fikk med meg disse hjem. Liker godt at de ikke er helt sorte, og at de har ett subtilt mønster.

Spisebordet er forresten ett gammelt bord fra barndomsgården som jeg fikset opp for den første leiligheten min for 20 år siden. Jeg kommer etterhvert til å bytte det ut med et uttrekksbord så jeg kan ha plass til flere enn fire, men enn så lenge funker dette fint.

Plantestativene er også fra Krifon. Jeg har hatt lyst på sånne lenge, (faktisk i over tyve år, vi hadde noen lignende et RomLaboratorie vi trente romforståelse i i arkitektstudiet). Er ikke bare ute jeg er opptatt av å få plantene opp i øyehøyde, og luftige pidestaler er supert til dette og nå stormer de inn i interiørmarkedet.  Den grå terrakottapotten er kjøpt gjennom grosisten Floranet, den har også tett bunn og kan derfor stå uten skål.

 

De skjønne grønne vasene husker jeg dessverre ikke hvor er fra. Jeg kom over de på en interiørbutikk for ca fem år siden, for en absolutt slikk og ingenting, og jeg er SÅ fornøyd med de! Like fine med noe i som alene.

Ett lite glims bort til «sofa»-avdelingen 🙂 Skikkelig studentløsning hvor gjestesenga har blitt oppgradert til sofa, hehe. Her kommer det etterhvert en laaang og forhåpentligvis grønn sofa, og så kommer jeg nok til å bytte ut stuebordet (norske Nora) med noe slankere så jeg kan ha lenestoler på andre siden. Hyggelig å ha sofagruppe med plass til 7-8 stk uten å ta frem pinnestoler. Teppet er med fra Nordstrand, like fint med gress forran sofaen her som der så det skal få bli 🙂 Og lenestolen er jo et gjengangermysterium, om det plutselig er sånn at noen veit hvem som har produsert den så blir jeg superglad for tips!

Utsikten fra arbeidskroken i «sofaen», og absolutt starten på ett godt hjem 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her