Se gamlehagen på «Hagen min» på NRK på tirsdag!

I fjor sommer var NRK på besøk (i det som nå er gamlehagen) for å gjøre opptak til det nye hageprogrammet «Hagen min». Og nå førstkommende tirsdag kl 1945 skal det sendes! Det er kun et lite innslag på fem minutter, hovedbolken skjer hos Janne Moen og Sverre Mjærum, (som i tillegg til egen hage har Mjærums staude og urtesalg).

Jeg skulle nå likt å si at i min bolk så får dere se sånn og sånn. Men det kan jeg ikke, for jeg husker ikke en døyt av dagen utover at det var koselig! De holdt jo dessuten på i mange timer, så hva NRK tilslutt klippet sammen er jeg jammen spent på 🙂 Det blir uansett rart, og fint, og rart å se igjen hagen.

Men når jeg ser bildene jeg tok samme dagen så er jeg ganske sikker på at det blir hyggelig, blomsterrikt, summende og sommerlig, du kan jo se for deg selv:

Mor hadde sendt inn en masse blomster fra hagen sin, for å jazze opp min litt. Både disse og de store skjønne peonene er derifra.

Mitt kjære fuglebad. Rett og slett en stor krukke som er tett i bunn, og malt med svart murmaling oppi. Husk å legge i godt med stener så fugler og insekt har noe å lande på. Blomster er valgfrie 😉

Fra kjøkkenhagen. Med autentisk underlag… Det var mye jeg ikke rakk over den sommeren, og mine foreldre oppdaget elendet noen dager etterpå og kom og tvangsluket den før neste tv-opptak (Farmen TV2, men det opptaket ble jo dessverre ikke brukt). Jeje. Ugress hører med i en hage!

Opptaket ble gjort av journalist Kathrine Brønn, og fotograf Tomas Berger. Kjempetrivelige folk!

Klassisk enkel Moseplassen-bevertning 🙂

Faktisk kom ekornet innom mens vi hadde opptak. Så kanskje hun også fikk være med på sending? Skru på NRK1 tirsdag kl 1945 og se selv. Og pst: Jeg kommer til å komme med en oppfølgingsbloggpost ganske raskt etterpå, så om det er noe du lurer på av hva du ser og jeg sier så spør meg etter sending så skal jeg svare grundig. For min erfaring at når en lurer, så lurer alltid egentlig mange.

Og du, liker du å se hage på tv? Husk at jeg hver uke setter opp en oversikt over denne ukens hageprogram på tv. Neste ukes oversikt kommer i morgen tidlig 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Skal bli moro å se «gamlehagen din» på tv…jeg sluker alt av
  hageprogram for tiden:)
  (det meste står på serieinnspilling da jeg selv er ute å graver i hagen):))
  Lurer jeg på noe innen hage så googler jeg og havner så å si
  alltid på bloggen din:))
  Jeg lagde et innlegg i dag der jeg takker deg for superbra
  tips ang. en hageiris – takket være deg er den blitt hagens
  flotteste plante!:)
  Så tusen tusen takk!!
  (janneskreativeverden)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her