Slik binder du krans med hortensia, lyng og equalyptus

Denne kransen er ikke vanskelig, men det er mange små biter så det er ikke den raskeste å lage. Jeg har brukt hortensia, lyng og equalyptus, du kan naturligvis bruke helt andre materialer!

Video som viser hvordan binde:

https://www.facebook.com/Moseplassen/videos/1708674405809650/

Pst: Nå har jeg endelig fått igjen laptoppen!
Jeg har den siste tiden publisert primært til Facebook, blant annet denne videoen. Nå blir det å sørge for at det beste av det stoffet får innpass her på bloggen, slik at dere som ikke følger med der får se, og slik at jeg har det i bloggarkivet for fremtidige år. Så, bær over med at det blir litt dobbelt for noen av dere 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så supert at du skrever om løk i potter- holder akkurat på med en god del perleblomst jeg skal forsøke i ulike potter. OG: Idag er de siste georgineknoller og lykkekløver tatt inn i boden- godt en har god plass der.. Likeledes klippet jeg av alle blomster på dronning Ingrid- så pelargoniasesongen er og over- for iår….ha en fin uke Anne:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her