Vinterhageblomsten julerose :)

Se for en skatt jeg fant i Marias hage, en julerose i blomst. Eller, fant og fant, hehe, jeg visste godt den var der for den var grundig omtalt i chat før jeg dro ned, men allikevel… Det føltes som et funn når jeg tittet ut vindu og den tittet tilbake. En blomst, i blomst, i januar!

Denne lille luringen står og strutter i en krukke på en terrasse i Horten. Horten er litt mildere enn Oslo, men det er definitivt vinter, og julerosen burde egentlig sove, men den var SÅ fornøyd med å få stå på kremplass i krukke ved kjøkkenvinduet at den bestemte seg for å spre litt glede som takk.

Takk takk til deg søte julerose sier nå jeg 😀 

Pst: Ingen grunn til bekymring, juleroser tåler frost 🙂 Er vi heldig så beholder den knopper og blomster gjennom vinteren slik at den kan nytes i eventuelle milde perioder og står klar når solen slipper til. Om ikke så er det værste som kan skje at den ikke gidder å blomstre til våren. Og det er da helt ok bytte når den blomstrer nå.

Om du ikke visste at julerose er en god staude så anbefaler jeg denne bloggposten, der kan du bla lære at den er herdig til H5!

Waffel var ikke videre imponert, men skal ikke se bort i fra at han snuse på den når ingen ser 😉
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her