Yuhu! Nå blir det masse om drivhus på Moseplassen :D

Reklame

Denne helgen har jeg bare vært et eneste stort smil.
Jeg har blitt drivhus-amabassadør for Tilboligen!

Så fremover blir det mye godt drivhusstoff i alle mine kanaler, og jeg gleder meg vilt til å kunne reise ut i hager og besøke drivhus og fange både inspirasjon og tips til dere lesere. Det vil gi meg en opplevelsesrik sommer, og en unik mulighet til å gi dere godfølelse og noe å drømme dere inn i. Og om du har eller ønsker drivhus så får du også konkrete tips som hjelper deg å gjøre gode valg i både kjøp, montering og dyrkning. Og, naturligvis så blir det også litt om hvordan få det koselig i og rundt drivhuset.

Jeg skal ha et lite drivhus selv også, verdens fineste minidrivhus: Juliana city greenhouse. Det kommer til å passe perfekt i kjøkkenhagen, men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok trillet litt rundt, hehe :)

Hvorfor ambassadør for Tilboligen?
Jeg har vært fascinert over drivhus i mange år. Hver eneste gang jeg ser drivhus i hager på hagesenter eller messer så må jeg bort og ta på de og drømme meg vekk litt. Og jeg veit mange av dere er som meg, dere blir glade av å se drivhus og dere har lyst til å lære mer. Så. Det er supernaturlig å koble Moseplassen og drivhus. Men hvorfor valgte jeg å jobbe med akkurat Tilboligen?

Jo, rett og slett fordi vi snakker samme språk: Tilboligen fører drivhus av god kvalitet med stort utvalg. De sender over hele landet. Og de er opptatt av kundeservice. Og, de har forstått det jeg har sagt i mange år: Når man selger drivhus så selger man ikke bare et sted å dyrke tomater, det er like mye et sted å dyrke trivsel :)

Du finner drivhusene deres her!

 

Drivhus i sedertre fra Juliana, hos Tilboligen

Har du et Juliana-drivhus? Kan jeg få vise det frem?
Det beste med denne avtalen med Tilboligen er at jeg nå får mulighet til å stikke ut på hageekspedisjoner :) Det er noe jeg sjelden kan gjøre fordi det stjeler så mye arbeidskapasitet, (jeg har jo denne dårlige helsa). Men, nå kan jeg altså bruke arbeidskapasitet på drivhusbesøk, og nå jakter jeg på interessante drivhus å besøke!

Så, har du et drivhus av merket Juliana? Bor du i eller nær Oslo eller Horten? Kunne du tenke deg å la meg få ta bilder og vise det frem???  Jeg jakter på drivhus med det lille ekstra. Noe som kan inspirere og som jeg kan bruke for å gi tips om ymse. Kanskje er det frodig rundt drivhuset, kanskje har du gjort litt ekstra ut av innsiden. Eller kanskje det er et arbeidshjern av et drivhus med praktiske løsninger og patina.

 

Jeg skal lage stoff gjennom hele vår og sommer, så jeg ønsker både høre fra dere som har noe gøy å vise frem nå, og dere som tror drivhuset er mest interessant i august. Ikke stress med at hagen må være perfekt, jeg er flink til å ta bilder slik at rot og ugress ikke synes ;) (Hehe, dere skulle bare visst…)

– Fikk du lyst til å la meg vise frem drivhuset ditt? Send meg en epost på (anne @ moseplassen.no) (ta vekk mellomrommene), eller en melding på Moseplassens facebookside. Fortell hvor du bor, skriv litt kort om hvordan du bruker drivhuset, og legg ved to-tre bilder. Så tar jeg kontakt og så finner vi ut om vi er en god match :)

Drivhus Oasen fra Juliana hos Tilboligen

Pst 1: Tilboligen har en fantastisk konkurranse gående hvor du kan vinne ett valgfritt drivhus til verdi av 35.000 kr! Les om den her og delta! (Skynt deg, veldig snart avsluttet)

Pst 2: Tilboligen har showroom i Horten hvor de har noen av drivhusene utstilt. Den 7. april er det sesongåpning, perfekt for en uformell titt og prat på drivhusene og ekstrautstyr, og så veit jeg de kjører noen tilbud også.
Jeg kommer, kommer du? De åpner kl 11, jeg er der fra 13-15, og kanskje lengre :)

Pst 3: Er det noen drivhustema du skulle ønske jeg lagde bloggposter på? Fortell-fortell!

Anne i Juliana Premium, 10,9m2 hos Tilboligen

De fleste bildene er tatt i showromet i Horten, ett av de tok jeg på hagemessen i fjor. Alle med mobil, så unnskyld kvaliteten ;)

Tilbud på drivhus

14 KOMMENTARER

 1. Åh, heldige deg som skal jobbe med drivhus. Tenk alle de flotte du helt sikkert får se. Jeg gleder meg til å se bilder her på bloggen. Jeg har ønsket meg drivhus i mange år, men vet ikke hvor jeg eventuelt skulle ha det. Vi bor på en veldig bratt tomt. Og på det eneste stedet som er flatt er det bare ettermiddagssol.
  Så når du etterhvert kommer igang kunne jeg ønske meg at du skriver litt om plassering i forhold til solforhold.
  Ønsker deg lykke til med din drivhusjobb. Og du; det virker som du har store ambisjoner med denne jobben, så: pass på deg selv også.
  Hilsen en annen med helseutfordringer.

  • Så hyggelig at du gleder deg med meg, og gleder deg til drivhusstoff!

   Og ja, jeg skal absolutt skrive litt om plassering av drivhus! Du er slettes ikke den eneste som lurer på dette :)

 2. Gleder meg til å lese alt om drivhus. Ønsker meg drivhus til 50 års dagen min så har begynt å tenke på hvordan det skal være.
  Ønsker å lese om løsninger på gulv i drivhus.
  Jeg har en Leka-ringmur hvor det sto drivhus tidligere og lurer nå på hvordan vi skal grippe dette fatt.
  Gleder meg til inspirasjon fra deg.
  Hilsen Heidi

  • bra oppfordring, den står allerede på blokka mi som et tema! Både fundamentering, og faktiske gulv.
   Nå skal jeg sjekke opp litt grundig rundt dette først før jeg skriver, men så langt heller jeg nok selv mot betong fundament og stein eller flis oppå, om jeg skulle starte fra scratsh en plass, da får man magasinert noe av varmen huset får i dagen slik at det holder seg lunere utover kveld og natt.

   Har du allerede en ringmur så er jo mye gjort! Jeg antar det er løsmasser (grus ol) innenfor ringmuren? Da kan det vel kanskje være greiest å legge ett tregulv på?

  • Takktakk, hyggelig at du er interessert, og tomater er jo så kjekt! Beste grønnsaken som ikke er grønnsak :D

  • Ja, jeg husker bildene av det huset Rigmor… så trist! Håper du får mulighet til å skaffe deg et nytt!

 3. Gleder meg til å følge deg -tems drivhus. Ønsket meg penger i gave til 50 årsdagen og kjøpte Juliana Drivhus. Var en drøm som gikk i oppfyllelse! Er under opplæring

  • Gratulerer med drivhus, så kjekk en 50årspresang, den gir nok mye glede fremover :D

 4. Oh ja, drivhusdrømmer! Etter min lille reseach virker det som mange kan tilby drivhusdeler, men veldig få vil ta ansvar for at det kan monteres, og dermed hele veien til det er ferdig oppsatt og klar til bruk. På nettet ser flere ut til å ha problemer med service/bistand til ferdigstillelse, og drømmen er jo ikke å ha en haug dyre drivhusdeler i hagen. Noen har selvfølgelig svært nevenyttige menn eller damer til å ferdigstille sine hagedrømmer, men for oss andre som må sette av penger til både deler og montering, hadde det vært fint med noen tips eller dytt til å få selgerne til å inngå samarbeidsavtaler om montering. Jeg ser for meg at du kan være den lille forbrukers beste venn! I tigerstaden er det etter min erfaring en brutal kamp om ryddige håndtverkere. Jeg har forgjeves tryglet hvite skattebetalende firma om å sette inn et nytt vindu i kjelleren. Jeg gleder meg til drivhusinspirasjon!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her