Egen plante-kolleksjon :)

Reklame

Jeg vet mange ønsker enklere måter å handle på, at dere blir overveldet over valg og ønsker hjelp til å sette sammen bed. Så når jeg nå har et betalt samarbeide med nettbutikken Hageglede så var det naturlig og gøy å sette opp pakkeløsninger rundt tre tema 🙂

Disse pakkene er ment som en enkel løsning for de som ønsker en komplett pakke, og god inspirasjon for alle andre. Får du lyst til å handle så husk å bruke rabattkoden Moseplassen, det gir 20% avslag på alle planter, knoller og frø.

Pollinatorenes paradis
Kombiner vakkert med nyttig! Denne pakken har vakre blomster som byr på rikelig med nektar og pollen for humler, sommerfugler og andre pollinatorer. Fine sammen i et bed, eller drysset ut over hele hagen. Pakken har barrotsplanter, knoller og frø.

Klikk her så får du se hva pakken består av

Alle frøene er ettårige sommerblomster som kan sås direkte ut i hagen. Så de innimellom de flerårige, så vil bedet ditt være fullt og frodig ut fra første sesong, og så ettersom de flerårige plantene vokser seg til så kan du slutte med sommerblomstene.

.

Stauder sneglene unngår
Fem ulike stauder som er vakre og romantiske, lettstelte og tøffe, og som sneglene stort sett lar stå i fred! Rett og slett et nydelig bed, uansett om du har snegler eller ei!

Du finner pakken her

Ett viktig triks om du har mye snegler i hagen er å starte plantene i en potte, og ikke plante de ut før det har blitt litt størrelse på de. Sneglene eeeeelsker jo unge skudd, og slike nyplantede barrøtter vil ikke takle å bli beitet ned.

.

Moseplassens kjøkkenhagen
Dyrk digge ting! Her har jeg funnet frem et knippe velsmakende og spennende matplanter, med både barrotsplanter og frø. For meg er mye av gleden med kjøkkenhage å dyrke mat som både smaker bedre og ser anderledes ut enn det jeg får i matbutikken. Derfor er noen av sortene her litt uvanlige varianter av de vanlige. Faktisk fikk jeg Hageglede til å utvide sortementet sitt litt for å få til dette, jeg tenker da spesielt på min favorittsquash ‘Custard White’ 😀

Du finner kjøkkenhagen her

Pst: Jeg har med vilje ikke lagt til frø på bla timian, oregano og rosmarin, de synes jeg det er enklere å lykkes med fra en urtepotte kjøpt i butikk 🙂

.

RABATTKODE:
Pst: Du får 20% rabatt om du bruker rabattkoden Moseplassen. Den gjelder for alt av frø, løk, knoll og barrotsplanter, inkludert på disse kolleksjonene, som jo allerede har en rabatert pris! Dobbeltrabatt der altså 🙂

Og du, har du ikke lyst på hele pakken så kan du klikke på lenkene i beskrivelsen av innhold, så får du opp hver enkelt vare og kan legge den i handlekurven, og kombinere med akkurat det som passer deg best 🙂

Håper dere har glede av kolleksjonene! 
Anne 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her