Mer vårsprudling :)

Altså, nå skjer jo ting i rekordfart! Her tyter ting frem og springer ut, og avblomstrer, i vill fart. Så det er bare å henge på…
Det har vært mye som har skjedd i mitt liv i det siste også. Noe av det har dere jo sett med Hagemessen og nye samarbeider, så skal jeg fortelle om mer i løpet av uken.

Men først skal jeg holde foredrag i Skien i morgen, og så skal jeg slappe av, og nyte våren 🙂
Sliten i dag etter forrige ukes maraton, så jeg kjører lettvint bloggpost, men håper den sprer glede, og at dine dager også er fulle av flotte opplevelser!

Nye fine Juliana City (sponset)

Fantastisk fornøyd med fjorårets innkjøp av krossved. Det er den dere ser i bildet i topp og forran drivhuset rett over.


Det meste av innholdet i drivhuset var på Hagemessen og ble tatt med ned til kontoret til Tilboligen i Horten, vi skal gjenforenes på onsdag. Disse palmekålene var så upedagogisk oppdratt at de fikk være igjen hjemme, de har nemlig stått inne i mørket og strekt seg. Men nå skal de få stå ute og bade i dagslys, og så tenker jeg de blir fine når jeg prikler de ut og planter de litt dypere enn de står nå.

Rabarbraen vokser så det synes fra dag til dag!
Krokus dukker opp her og der 🙂

I går fikk jeg forsendelsen min med sommerfugler fra Danas Have, via Syverud gård. Disse blir det morro plassere ut i krukkene. Syverud gård har fortsatt noen igjen, de ligger i nettbutikken her.

Kubjeller og kuleprimula, fantastiske sammen! De er faktisk skikkelig sommerfuglmagneter, har allerede sett sommerfugl på de (ja, sånn liten altså)
perleblomster

Og til sist litt juks. En juksebjørk! Dette er nemlig en bjørkegren som er stukket ned i en potte…! Vips så fikk jeg et ekstra tre (og noe som kamuflerer alt rotet bak der.. hehe).
Det er ikke bare lov å jukse, det er anbefalt 😉

Ha en fin uke!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Hei! Så fine perleblomster! Har du kjøpte de i Norge og hva heter de? Inspirerende å se hva de har fått til på balkongen. 🙂

    • Den hvite har ikke noe sortsnavn, der er det bare å se etter en det står ‘alba’ på (betyr hvit). Den blå og hvite heter ‘Montain Lady’

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her