Slik kan du koble vannslangen inne, så du kan vanne ute!

Er det varmt hos deg?
Har du ikke utevannskran?
Er du lei av å drass på vannkanner?

Å vanne med kanner skal du få slippe, alt du trenger er en overgang og vips så kan du koble til vannslangen inne!

Du kan koble vannslangen på det meste av kraner, enten de står på kjøkken, vaskerom eller badet. Også de hvor det ikke er synlige gjenger utenpå, (du skrur løs filteret og så er det gjenger inni). Noen av de moderne fancy kranene har ikke-ordinære dimensjoner, så det kan være utfordrende å få rett overgang. Har du en slik fancy kran så skru ut filteret og ta med på vvs butikken så er du sikker på at du får korrekt kobling på første forsøk.

Men. Mitt beste tips er å koble deg på dusjen! Både fordi de aller fleste dusjhoder har utgang/gjenger som er stor og god og helt standard, men også fordi du da har maks kontroll på eventuelt vannsøl om koblingen skulle lekke. Jeg var så glad når jeg oppdaget denne muligheten i fjor, og det viste seg at krantilkoblingen jeg hadde liggende hadde flere sett med gjengede overganger (babushka-style) slik at den passet perfekt uten noe styr.

krankobling for å koble vannslangen på dusj
Håndholdte dusjer er enkle å skru av, selv om de ser aldri så fancy ut!

(Og ja, jeg har tenkt å få meg skikkelig utevann etterhvert, jeg har bare ikke hatt overskudd til å ordne med rørlegger enda. Det blir fort sånn for meg, når jeg har en løsning som fungerer blir det ikke prioritert å optimalisere.)

Kommersielle forhold:
Jeg har fått slange og overgang av Fiskars. Det var en del av et sett vanningsgreier jeg fikk i forbindelse med en betalt bloggpost jeg gjorde om Fiskars smarte slangetrommel, som jeg virkelig digger.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her