Inspirasjon i lomma :)

Reklame

For meg er magasin pustepauser. Det viktigste er inspirasjonen, men jeg er også glad for nye perspektiv og gode tips. Det er deilig med påfyll, og det er helt magisk når påfyllet bare er der, uten noesomhelst innsats fra min side :)

Appen min fra egmont har sortert magasinartiklene i ulike interesser

Og det er her appen Min fra Egmont er så genial!
Vips har jeg lomma full av inspirasjon. Jeg kan lese ett og ett magasin, eller basert på tema. Temabasert er helt konge, for så får jeg hagebladene, interiørbladene og ukebladets hagestoff på en samlet plass.

Hageartikler i appen min fra Egmont
Noen av alle hageartiklene:)

Men livet er jo ikke bare hage! Moseplassen er jo utelukkende hagefokusert, men jeg er jo naturligvis interessert i så mye mer enn det. Klær feks er skikkelig escape for meg, det er så inspirerende å se hva dyktige designere kan få til, og hvordan stylistene setter antrekk sammen. Bla i gjennom, drømme meg vekk, kose meg med det jeg ser og få nye ideer.

Eksempler på artikler jeg har lest eller gleder meg til å lese :)

Jeg var litt skeptisk til å lese magasin på mobil, det kunne da umulig være like bra som et papirmagasin med store bilder og lekker layout? Men så testet jeg ut appen og ble kjapt konvertert. Det funker rett og slett! Artiklene er enkle og gode å lese, bildene kommer godt frem. Jeg liker at jeg alltid har påfyllet lett tilgjengelig, og jeg elsker at appen hjelper meg å finne innhold :)

Nysgjerrig på om appen kan hjelpe deg å finne ny inspirasjon?
Nå kan du teste ut appen gratis i 30 dager :) En mengde gode artikler ligger og venter på deg, trykk her for å lese mer!

Genialt for pustepauser både hjemme og borte, som feks når jeg vil kjøle meg ned ved fontenene i Frognerparken :)

Pst: Husker dere jeg fortalte at Bonytt hadde en artikkel fra leiligheten min, både ute og inne? Den ligger i appen, så om du ikke har lest den før så får du gjort det nå! Den ble veldig fin, synes jeg, så jeg er superfornøyd med at enda flere kan lese den nå som den er i appen :)

Kommersielle forbindelser:
Appen «Min» er eid av Egmont som har betalt meg for å skrive om den. Jeg tar kun slike oppdrag om de handler om produkt jeg liker og anbefaler, og kun når jeg står fritt til å skrive hva jeg faktisk synes.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Har ikke prøvd den appen, for jeg har hatt samme mening som du hadde: en mobilapp kan aldri bli det samme som å holde i et papirmagasin. Ble litt fristet til å prøve nå, altså!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her