Årets første georginer :)

Så er georginesesongen i gang!
Så deilig å se de første blomstene på georginene (dahlia), og alle humlene som flokket seg om enkelte av de 🙂

Dere som har fulgt meg i mange år veit jo at min mor hvert år legger mye arbeid i et 30 meter langt georginebed. Det ligger på østsiden av en av bygningene på gården, og har gode forhold for georginer da det er godt drenert, lunt og relativt bra med sol. (Georginer trenger godt med sol og varme skal de blomstre mye).

Foreløpig kun noen få blomster, men mye knopper, så om en par uker er det nok fullt flor. Og når de først er i gang holder plantene det gående helt til frost så fremt de blir vannet og visne blomster fjernes.

I år må det jo bli en knakende flott georginesesong, jeg gleder meg!

Har du lyst til å se hvor fint dette bedet kan bli? Klikk her 🙂

Mors 30 meter lange georginebed!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her