Forelsket i Flamingoen Frank :)

Flamingo som beveger seg i vinden

I våres flyttet Frank inn hos meg og jeg er veldig forelsket. Akkurat passe showy type som passer perfekt inn i utestue-delen av balkongen. Og basert på alle tilbakemeldingene jeg har fått de siste par månedene så er jeg slettes ikke eneste som synes Frank er fin 🙂

Det finnes mange fine flamingoer å få fatt i for hagene nå, (og enda flere riktig fryktelige… hehe). Det har vært en gryende trend noen år, som jeg tipper når peak til neste sommer. Noen elsker de, andre synes plastpynt er grusomt.

Jeg digger at folk putter akkurat det som gjør de glade i hagen og balkongen sin, enten det er en rosa plastfugl eller en metallfugl eller en keramikkfugl. Er ikke så nøye hva alle andre synes, lag en hage som gleder deg 😀 

Frank er håndmalt og i pvc, og vokste opp i Florida. Min bror og svigerinne møtte han i en botanisk hage, og når de spurte om han ville være med til Norge og flytte inn hos meg så nikket han ivrig 🙂

Til daglig leker han værflamingo på balkongen, men når det blåser mye får han bo inne på stuen, og i dag fikk han lov å være veskeflamingo og bli med bort på malebutikken for å velge ut farger for krukkene… For nå skal her males så han føler seg enda litt mer hjemme, følg med utover uken!

https://www.instagram.com/p/Bkxc1-gBTTs/?taken-by=moseplassen

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her