De søteste gråspurvene på Langgaardsløkken :)

Fikk du med deg at jeg for en par uker siden oppdaget en undulat i parken like ved her? Den er nå fanget inn og i fosterhjem, men det tok litt tid å få til, og i mellomtiden var jeg mye i parken for å fore og for å hjelpe til med innfangingen. Og da ble det jo til at jeg samtidig fikk litt bilder av de andre beboerene i parken, som den store flokken med gråspurv.

Jeg har skrevet faktapost om gråspurven før, den finner du her.

Om du lurer på hvordan få en flokk gråspurv i hagen din så er jo løsningen å fore, og å ha masse fine tette busker de kan sitte i. Gråspurven er veldig grei i matveien, den spiser i grunnen alt mulig av fuglemat, som solsikkefrø, korn og brødsmuler. Og som dere kan se gjerne også litt som ikke egentlig er fuglemat 😉

gråspurv spiser epler
Spurvebarn på epleslang…

Har du i tillegg vann i hagen så blir det jubel 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her