Mai på balkongen! #Etårihagen

En gang i måneden passer jeg på å ta bilde av nøyaktig samme stedet på balkongen, og deler med dere her på bloggen. Jeg har i tillegg et utsnitt jeg deler oftere på Story til Instagramkontoen min Moseplassen (følg meg!)

Og det samme gjør mange av dere lesere også!
Du kan selv følge med og bidra på #etårihagen på Instagram. Eller ved å legge bilder i kommentarfeltet på denne posten på Facebook.

Og målet, jo der er å kunne lage serier som dere ser over! Det er så utrolig inspirerende å se hvordan hager forandrer seg gjennom året. For meg ligger mye av hagemagien i at den hele tiden endres, noe springer ut, noe blomstrer, noe dør. Og i tillegg er det jo morro for meg å se hvordan hagen endres med min (litt mer enn sporadiske) ommøblering. hehe.

Til alle som lurer: Den rødblada lengst frem er hengeblodbøk 🙂

Nå begynner det virkelig å grønnes i krukkene mine, men enda forventer jeg ganske stor endring inn i juni. Det er jo feks fortsatt ikke blader på bøken bak sofaen, og så skal det jo blomster til, og krukker med tulipan skal byttes ut, og så videre 🙂

Kjøkkenhagen ble totalforandret siden sist, og jeg er veldig fornøyd med hvordan det står nå, både med dyrkebedene, sitteplassen og grillens plass.

Men, innen neste måned er det gjort nye omflyttinger. Akkurat nå bor tomatene i drivhuset, men når de kommer ut derfra og får litt størrelse så vil jeg ha plantekassene dems stående langs veggen hvor det er lunt og optimalt. Så får jeg se litt hva jeg gjør ellers. Har kjøpt til 1.5 av plantekassene forøvrig så jeg får fire i dobbelt høyde, det gir mer dyrkeareal og litt gladere rabarbra (den står nå i enkel høyde, og det er ikke nok jord så den tørker fort ut). (Kassene er norskproduserte og fra bedd.no).

Koselig å sitte i sofakroken, og ja, jeg har vent meg til de nye gjerdene nå, det ble finere. Selv om jeg fortatt synes de er litt upraktiske 😉

Se bildene fra april her!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips