Oppdatering fra takterrassen: (#Etårihagen juli)

En liten titt i på sørøstsiden av balkongen nu altså. Har forresten endelig fått på plass krukkene etter omkalfatringen for gulvbehandlingen på nordsiden, så da kommer det straks bilder derifra også!

Et år i hagen er et lite prosjekt jeg kjører hvor jeg og mange andre tar bilder av og fra nøyaktig samme sted gjennom året. Disse fire motivene tar jeg en gang pr mnd (kremt, juni ble nok hoppet over, var overveldet). Så deler jeg disse motivene her og delvis på Instagram-feed, og så har jeg i tillegg et motiv til som jeg deler på Instagramstory, da legger jeg ut oftere. (Har du instagram så finner du det på høydepunkt).

Poenget med å ta samme motivet gjennom året er at man da kan sette bildene etterhverandre slik som dette 😀

Om du besøker Instagram og ser på #etårihagen så er det mye fin inspirasjon der! Og endel deler også bilder i kommentarfeltet på Facebook. Så gøy å se hagene forandre seg gjennom året 😀

Jeg har samlet alle mine #etårihagen bloggposter her:

Og så i tillegg får dere noen bonusbilder nedenfor 🙂

Planteinfo:

Det blir altfor mye jobb å på fornuftig vis få remset opp alle plantene for denne posten, men jeg har en seriøs plan om å få skrevet en planteoversikt min med stauder og sommerblomster, og få bilder på den med buskene og trær… Enn så lenge kan du altså se hva jeg har av busker og trær her, og er det noe du lurer på så bruker du kommentarfeltet her eller på FB så skal jeg prøve å svare 🙂

Produktinfo:

Noe av dette er produkter jeg har fått av produsent/butikk
– Hagesofa: Frame fra Sundays design (sponset)
– Spisebord: Gammelt hjemmelaget sveisebord fra barndomshjemmet
– Putekrakker: Trym Copenhagen (sponset)
– Drivhus: Juliana City, fått av Tilboligen (sponset)
– Den høye grønne krukken m prikker: Krukkegården
– Alle andre krukker: Alle mulige hagesentere oppigjennom årene + endel gjenbruk
– De storte plantekassene: Bedd.no
– Grill: Weber Pulse (sponset)
– Div metallstæsj: Syverud gård (eller kjøpt direkte av leverandøren, som nå også leverer til Syverud gård)
– Flamingoen Frank: Fra Florida, fødelsesdagspresang fra FantastiskeFamilien 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her