Dompapp på besøk

dompappMerkelig nok så dukket det opp en dompapp her i går, jeg har så vidt sett dompapp her en 2-3 ganger før, men det var lenge siden så jeg ble veldig overrasket over dette. Jeg trodde faktisk at dompappen ikke hekket her på østlandet, men etter litt sjekking så ser det ut som den gjør det. Aner ikke hvor jeg hadde det fra :S
Jaja, kjekkt med besøk 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. I love that beautiful fountain everytime you show it! Obviously the birds love it too and consider it worthy of their own beauty 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her