hmm, den spiren der, kaaan det være?

ukjente spirerSånn er det jo gjerne når ting dukker opp i beddene, man blir jo litt usikker på om det er ugress eller noe morro. Det er jo som oftest ugress, men den perioden før man får avklart det er unektelig veldig spennende…

Rundt noen små (vanlige) blåveisplanter er det nemlig tett med små frøblad…
Det ser ut som litt mørke tykke blader, så det frister jo å tro at jeg har en mengde små blåveisbabyer :)… Det er da lov å håpe, eller hva?

Oppdatert: Og snille mennesker i kommentarfeltet mener også at det kan være blåveisspirer dette 🙂 Jeg gleder meg 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. hihi,jippi!

    Det ville jo være helt fantastisk i såfall, foreldrene er jo vanlige nok, men familieforøkelse er jo alltid stas 😀

  2. ÅÅåå så spennende da!! Jeg har samme greia her.. Har noen små småspirer rundt jeffersoniaen. Håper håper!!

  3. Jeg tror også det er blåveisspirer, tenkte det med en gang jeg så bildet (før jeg leste teksten).

    Fikk du forresten fylt rødveis av meg i fjor? Hvis ikke – så må du få nå!

  4. så snille dere er som er enig i at det er blåveis 😀

    Inger Karin, jovisst fikk jeg fyllt rød i fjor! Men ellers tusen takk for tilbudet snille snille du 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her