Spretten søndag – Søskenkjærlighet

to-ekorn
Det er nok kjekt å være to tenker jeg, i allefall nå som ekornmamma har flyttet ut og de må sove alene. Sove alene er sikkert kjedelig, og kaldt, to haler varmer nok mer enn en 😉
Av og til er jeg så heldig at jeg får se de søsknene sammen, som oftest i fullt firsprang opp og ned av trærne, delvis jager de hverandre, delvis bare tuller de rundt. Komplett umulig å fotografere, det blir bare brune streker… 😉

to-ekorn-2

Enda skjeldnere er det at de sitter og spiser sammen, men det hender, og da stort uten knuffing, men såklart, av og til tar nyskjerrigheta over, og en av de blir for nærgående for den andre, men søskenkrangel er jo bare sunt, og ganske raskt sitter de pent sideomside og spiser igjenn 🙂to-ekorn-3

to-ekorn-4to-ekorn-5

Og husk å titte innom finalistene og stemme på finalerunden av Frøken Stemor da 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. nei, jeg har ikke gitt de navn, mannen foreslo navnkonkurranse her på bloggen, men det ble ikke til det. Men jeg snakker stadig til de, så navn hadde nok gjort seg. Eneste er at jeg ikke greier å skille de fra hverandre, de er utrolig like. Den ene ser ut som om den har litt lengere hale enn den andre, men det er vrient å bedømme sikkert, kommer mye ann på hvordan de bøyer halen 🙂

  neeei, de er da ikke voksne enda! *fromp* Kan strekke meg til ungdom, *ler* I følge boka så skal de være her en stund til før de trekker videre, så jeg er spent på hvor lenge de blir, og om mamma kommer hit med ett barnekull til, jeg lover å følge med 🙂

 2. Jeg har sendt deg mail;D Men, en god ting kan ikke sies for ofte: Tusen, tusen, tusen takk!! Dette blir vanskelig å gjengjelde;D Stoor klem!

 3. Kjekt å være to nå som mor trekker seg tilbake.
  Du må ha blitt så inntatt i disse to?
  Nydelige bilder av sann søskenkjærlighet, der også søskenkrangel hører til.

 4. Så herlige bilder!! Ekornene er så morsomme å se på! 🙂 Ja, og de er nok utrolig vanskelige å fange (med kamera), men du har da fått det til ganske så bra, synes jeg! 🙂

 5. Så herlig de var, vi har ekorn her i boligfeltet og men jeg har ikke stt så mye til de i år.
  nydelige bilder
  Ha en fin ettermiddag

 6. Alltid hyggelig å høre at dere også er begeistret for ekorna mine 🙂 Jeg er absolutt betatt, og blir alltid glad når jeg ser en av de på foringsplassen eller på gjerdet eller i ett tre. Jeg er skikkelig begeistret hver gang jeg greier å fange begge i samme bilde, det er ikke ofte, og det er skjelden bildene blir klare (to unge ekorn sitte stille samtidig er sikkert like vrient som to barn sitte stille samtidig … 😉 )

 7. Awww:) Noe så utrolig nydelig^^ Hadde virkelig vært super kos å hatt noen slike i hagen^^ Får gjøre hagen min dyrevennlig når jeg er ferdig. Nå er den jo bare lik en villmark….

 8. Jeg kan se på pelsen at de er blitt store nå, så herlig med søskenkjærlighet! Snipp og Snapp må jo være velegnete navn, men kanskje vanskelig å se forskjellen på dem. Snaipp til dem begge kanskje? 🙂

  Så ekornmamma flyttet bare plutselig ut hun da? Det virker jo brutalt, men naturen er nok innrettet på den måten når barna er rede til å klare seg selv. De fikk i det minste overta huset, litt annerledes enn vi pleier å gjøre det.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her